ציטוט:
פורסם במקור על ידי tal_s
אתה לא עושה סקוואט בחיטוב זאת אמרת שהמשקל הוא משיא המאסה ששקלת יותר ואתה משווה את הייחס למשקל העכשויי שלך מה גם שאתה יורד ל90 מעלות ...... זה ממש לא מרשים בלשון המעטה ובלי להעליב לאור הוותק שלך שעולה על שנתיים של אימונים
אני עושה 210 קילו דדליפט rm2 raw על משקל גוף של 90 על 10% שומן ואני אוכל 40 גרם פחמימה ו1900 קלוריות כבר חודשיים ורק לפני חודש סגרתי שנתיים אימונים שבהם עליתי 33 קילו
אז בבקשה חסוך ממני את הדוגמה האישית כיוון שהיא לא מראה על כלום
|
לא ידידי.....אני מדבר על היחס העכשווי [עושה סקוואט אחרי העמסה]
יורד ל90 מעלות מהסיבה הפשוטה שזה כל טווח התנועה שיש לי בירך [תלמד להגדיר סקוואט מלחא בצורה נכונה ואז תוכל להבין מה זה אומר]
כן שנתיים אימונים ששנה מתוך זה היה במכולת כושר מתפוררת במוצב צה"לי כשאפילו מוט אולימפי לא היה שם [שלא לדבר על ידע רלוונטי או יכולת להתאמן בצורה רציפה]
אז אפשר לסגור את וותק האימונים הרלוונטי שלי לשנה
אבל אנחנו לא מתעסקים בתירוצים אז בוא נסגור את זה פה כי זה לא רלוונטי לוויכוח
הנתונים שאתה מציג יפים מאוד
המטרה של להציג את משקל הסקוואט שלי היה בישביל להסביר שזה שאדם עובד על מאסה לא אומר שהוא לא יתחזק אלא פשוט שהכוח שלו יהיה מישני למאסה
ומה לעשות הגודל שלי מעניין אותי יותר מאשר המשקל שאני מרים
וזאת נקודת הוויכוח
You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!

לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות
- ליחצו כאן.