צפיה בהודעה בודדת
ישן 31-07-09, 10:15   #10
yogiyogi
חבר פעיל

עוסק ב:: לשדוד את תנובה

ציטוט:
לד תקשיב,אני מדבר לפי מה התמונה שפירסמתה,דבר ראשון לגיל 15 הגוף שלך נראה מעולה,נסגור ב- 2 מילים יש עתיד....

מה שאני ממליץ לך לעשות זה להתחיל להקפיד על תזונה שזה אומר,כמה שפחוט לאכול שומן,שומן רווי,תתחיל להסתכל במוצרים על ערך תזונתי ומשמם תדע כמה שומנים יש וכמה שומן רווי יש,.

תשכח מטיגונים,תיהיה חבר של התנור,רוצה שניצילם תעשה בתנור,רוצה צ'יפס תנור,מדי שבוע לא נורא לטגן משהוא אבל עם שמן זית,אם תקפיד ותפחיט בכמות שומן שאתה אוכל,אתה גם תעלה במסה,וגם תרד באחוז שומן,.

אז להתחיל להקפיד על תזונה נקיה לא מלוכלכת שזה אומר לדחוף כל דבר לפה,ולהתאמן כמובן אם תוכנית אימונים של מסה,שבדרך כלל בזה יש את רוב הטעויות,תוכניות שגיות,בהצלחה.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי RuNN12 צפה בהודעה
רגע רגע אני אוכל לפי תפריט אבל הבעיה היא שאנישם כזה_______ על הגרמים כתוב לי לאכול 100 גר אורז ואני סם 400 500 בלי להגזים באמת שכןןןן ואני הוכלללללללללללללל המון המון המון ואבא שלי אומר לי שזה לא בריא שבסוף אני לא ירזה
ויש תמצב הזה שלא סאלי לאכול ואני דוחף הוא אומר שזה הופך לשומן יענו אני מגזים עם האוכל
קשה לי מאוד להאמין שאתה אוכל חצי קילו אורז אבל תבין במאסה אוכלים הרבה..אבל נכון.....לא כמו ההוא שאמר לך לדחוף כל דבר לפה.... תרשום לעצמך כל מה שאתה אוכל ותראה את הערכים ואז תוריד תעלה מה שצריך

מה שווה כל החדר כושר הזה אם אני לא מצליח לפתוח את השייקר אחרי אימון?!?

ציטוט:
פורסם במקור על ידי בובדילן94 צפה בהודעה
אחי אם הייתי יכול הייתי תופס דג טונה ומזיין אותו
yogiyogi מנותק   הגב עם ציטוט