צפיה בהודעה בודדת
ישן 30-07-09, 22:14   #170
Holy_Templar
מנהל הפורום

הסמל האישי שלHoly_Templar

חדר כושר: חדר כושר
שלח הודעה דרך MSN אל Holy_Templar

ציטוט:
פורסם במקור על ידי tal_s צפה בהודעה
חסיד ריפטו אני לא ודרך אגב בחיים לא עשיתי את התכנית ss.. קודם כל אתה מצחיק אם כל הכבוד לארבל ויש כבוד.. הוא עוד לא בקרסוליים של אנשים כמו לייל, ריפטו, ביל סטאר אז אתה צריך לקחת דברים בפרופורציות ולא כאילו הוא איזה גורו ..
אתה יכול לסובב את זה איך שאתה רוצה אבל אם אתה לא תתחזק בפרק זמן מסויים(למתאמן המתחיל זה פר אימון וזה עולה עם הוותק ) אתה לא תגדל נקודה סוף פסוק
סתם דוג' אתה חושב שכל בנאדם אפילו פה בפורום היה גודל אם הוא היה נשאר על המשקלי עבודה בתחילת האימונים שלו? התשובה ברורה - לא! זה המדד העיקרי לגדילה על אחת כמה וכמה ברמה החובבנית שרובנו פה נמצאים בה
היפטרופיה זה תוצר של התקדמות פרוגרסיבית במשקלי עבודה ומאזן קלורי חיובי. כל תכנית שתספק את החלק הראשון במשוואה היא טובה, ולא אכפת לי אם קוראים לזה ss, ws, wsfsb,abcdefg.

יש המון משתנים לגדילה של שריר , ואין מדד אבסולוטי לכך ...
עליה במשקלי עבודה אינה המשתנה היחיד לגדילה .. אלא להתחזקות .
ואין על כך וויכוח.
יש חוקי פיזיקה בעולם ומה לעשות איתם לא ניתן להתווכח, יש המון משתנים שהם חלק מגדילה של שריר ולא מדד אבסולוטי אחד (משקלי עבודה) עם כל הכבוד לריפםטו ביל סטאר ולייל ויש כבוד... לומר שהמדד היחידי לגדילה זה משקלי עבודה זה להיות דביל אטום מוחלט.
ואל תחשוב שאני תופס מארבל גורו , הוא פשוט אמר את הדברים ולא היה לי כוח להתחיל לכתוב לך ... אז הפנתי אותך לקרוא קצת.

והיפוטרפיה היא תוצר נלווה לכך כן , היא לא מדד אבסולוטי לכך .
הוויכוח כולו עקר, כל אחד מגיב לתוכניות אחרת, לכל אחד הרכב סיבי שריר אחרים
ולכל אחד אורך חתך שריר שונה, חילוף חומרים שונה וכו' .
אני מסכים איתך שהתקדמות במשקלי עבודה תביא להיפוטרפיה, אבל זה בהחלט רחוק מלהיות המדד היחידי לכך .
אם אני עובד הפח נמוחך, ועבדתי בנפח נמוך ... גדלתי עד לנקודה מסויימת ושם הפסקתי לא משנה כמה אכלתי ישנתי העלתי משקלי עבודה. וזה עובדות בשטח אישיות שלי , עכשיו אתה יכול לקפוץ ולומר משהו לא עשית נכון כי זה לא הגיוני... אבל זה בולשיט ..
עליתי לתוכנית בנפח גבוה והתחלתי לגדול שוב. (עקרון הגיוון) .
הקיצר הבנת את הנקודה שלי