צפיה בהודעה בודדת
ישן 30-07-09, 21:46   #14
As-21
חבר פעיל

הסמל האישי שלAs-21

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hts צפה בהודעה
תוותר על ה5 דקות חימום ריצה, זה לא ממש יעיל, סטים של חימום עם התרגיל שאתה מבצע יותר יעילים.
אתה יכול לדעת אם החימום הספיק לפי הביצועים בסט הראשון... אני עושה סט 5 חזרות של 50% ואחריו סט 5 חזרות של 75% (אחוז מהמשקל עבודה בסטים הרגילים) וזה עובד עליי טוב (יותר טוב מרק סט של 50% ל5 חזרות וזהו). אגב, בחימום תעבוד לאט 2-3 שניות בהרמה, 2-3 שניות בהורדה.
בכתפיים תחליף לחיצת ארנולד ללחיצת כתפיים רגילה בעמידה, וזה תרגיל חשוב עדיף להשקיע עליו יותר סטים ולהוריד את המסור.
ביד אחורית אני הבנתי שcable pushdown תרגיל טוב מאוד ולכן אני חושב שכדאי להתחיל ממנו כדי שהביצועים בו יהיו טובים יותר.
ברגליים הייתי מוותר על בידוד לתאומים. אם לא תראה שום שינוי תוך חודש וממש אכפת לך מהתאומים תוסיף. הם מקבלים גירוי במילא, ואם תוריד אותם התכנית תהיה יותר קצרה- פחות מייאשת- תשקיע יותר בשאר התכנית.
אל תעשה דדליפט וסקוואט באותו אימון, לא ניסיתי אבל אומרים שזה דבר רצחני. תחליף אותו בפשיטות ברכיים. תתחיל מסקוואט, הוא התרגיל הכי חשוב בין התרגילים שם וכדאי להשקיע בו הכי הרבה.
בגב עדיף בנט אובר עם מוט, הוא פחות מייאש מבנט אובר עם דאמבלים. אותי די מייאש בדאמבלים להרגיש את הכאב בסוף סט לצד אחד ולהתחיל סט לצד השני כשאני מרגיש את הכאב שאני הולך לקבל. ושניהם עדיפים על בנט אובר עם מכונה.
במתח תעשה חזרות שליליות- תעלה בלי להפעיל כוח (בעזרת חבר, קפיצה מספסל, או משהו אחר שתמצא...) ותרד במשך 3-5 שניות במהירות אחידה עד לנעילת מרפקים. אני חושב שתוך חודש תוכל לעשות כבר 10 חזרות טובות (רגילות, עם עלייה וירידה בכוחות עצמך)
בכפיפות מרוכזות, אתה יכול לשים את היד בזווית ככה שהאמה מאונכת לרצפה אתה עוד לא בסוף הטווח, כשאתה מרים להיות קצת לפני סוף הטווח, ולשנות את הזווית של כף הרגל קצת במהלך התרגיל בשביל להעלות את המשקל. אבל זאת לא המטרה שלך, תמנע מלעשות את זה, תמצא את המשקל שבו אתה עושה חזרות מלאות וטובות ולא יכול לעשות עוד כאלה אחירי החזרה האחרונה.
אל תבחר כמות חזרות מדויקת מראש, תבחר טווח של 3 חזרות ותעצור לפי ההרגשה.
שיניתי לך את התכנית לפי ההערות ושיניתי את החזרות, ברוב לקחת טווחים גבוהים מדי.
תודה ענקית לך על הסבלונות ההסברים והערות שלך אני אתחיל להתאמן בתוכנית הזאת לפי ההערות
שלך.
As-21 מנותק   הגב עם ציטוט