צפיה בהודעה בודדת
ישן 30-07-09, 21:35   #168
Holy_Templar
מנהל הפורום

הסמל האישי שלHoly_Templar

חדר כושר: חדר כושר
שלח הודעה דרך MSN אל Holy_Templar

ציטוט:
פורסם במקור על ידי tal_s צפה בהודעה
החשיבה שלך מוטעית מייסודה ואתה מדבר מחוסר ידע מוחלט
הדרך הכי טובה למתאמן לגדול היא להתחזק מאימון לאימון ותת לשריר גירוי משמעותי יותר מאימון קודם.. כאשר אתה נתקע בעלייה במשקלי עבודה אתה נתקע בגדילה שלך..
הדרך הטובה ביותר למתאמן [b]המתחיל[b] להתקדם מאימון לאימון היא באמצעות תכנית כמו שss שנוסתה ע"י מארק ריפטו על כלכך הרבה מתאמנים והוכחה כיעילה ביותר .. כמובן שהיא לא היחידה לסוגה וקיימות עוד תכניות רבות עם אותו עיקרון של עלייה מתמשכת והתחזקות מאימון לאימון כמו 5x5 של ביל סטאר לדוגמא וקיימות עוד רבות.. אם אתה חושב שאתה סופרמן או שאתה לוקח גרם טסט ביום ומצליח להתאושש בהצלחה כמובן שגם אם תכנית abcdedfg עם 50 סטים לשריר אפשר לגדול כל עוד העיקרון הבססי ביותר שתקף בד ובד למתאמן מתחיל ולמתחרים של האולימפיה עלייה מתמשכת במשקלי עבודה כמובן שאצל מתאמנים ברמה גבוהה לא יכולה להיות עלייה לינארית אז תכניות כמו ss לא יתאימו אבל יש תכניות אחרות ששומרות על העיקרון למתאמן שכמעט כבר מיצע את הפוטנציאל שלו כמו doggcrap לדוגמה. העניין שתכניות בעלות נפח גבוהה יספקו פחות גדילה למתאמן הטבעי היא פשוטה.. הוא פשוט לא יכול להתאושש ולעלות במשקלי עבודה בגלל הנפח הגבוהה .. אני מקווה שסיפקתי תשובה ברורה פחות או יותר לחברי הפורום אז בבקשה מכל האנשים פה שמדברים על הגנטיקה ושכול אחד שונה מהאחר.. תפסיקו להתעסק בדברים שאין לכם שמץ של מושג בהם (לא שלי יש כן?) ותתנו לאנשים שבאמת מקצועיים ומיטב המאמנים בכירים בחול (ולא חסר) ולהתעסק בהיבטים האלה ולעשות ניסויי וטעייה ושיקולים כאלה ואחרים.

אין לי אפילו מה לומר לך על השטויות שכתבת ....
צרות מוחין מטופשת כמו שהצגת פה רק מראה שלך אין מושג על מה אתה מדבר...
חסיד ריפטואי קטן.
תכנס לאשכול של ניב ג'י על התרגיל ליד אחורית תראה את הדיון של ארבל ושל שוגרזאזא על הנושא הזה... אולי זה יאיר לך את העיניים.

תקרא מלמטה את הטגובה של ארבל ואחרי את של שוגר וכן הלאה בדפים שאחרי ..
http://israelbody.com/showthread.php?t=57411&page=2