צפיה בהודעה בודדת
ישן 28-07-09, 19:24   #29
נעל
חבר פעיל

עוסק ב:: מדריך חדר כושר

ציטוט:
פורסם במקור על ידי glycolysis צפה בהודעה
קורקוברכיאליס לא כופף מרפק אך הוא חלק מאותו אזור למרות שפוטנציאל הגדילה שלו בדומה לברכיאליס יחסית קטנים אין זה אומר שהם לא חלק מהשרירים שעוקפים את היומרוס.
אני מציע לרענן את קו הפעולה של המיד פוזישן אם כי הוא עדיין הבייספס. במקרה הזה כן חשובה מסתו של השריר ולא להסתכל עליו כ prime mover מכיוון ששניהם כאן בזווית האידיאלית והבייספס מנצח בעיקר בגלל מסתו הגדולה יותר והדומיננטית יותר (כ10% יותר מסופינציה באספקט של כוח).
וההסבר של הפרונציה והברכיאליס לא משהו, כאשר מנח היד בפרונציה, הרדיוס עולה על ההולנה (נקודת האחז של הברכיאליס היא באולנה ושל הבייספס היא ברדיוס), עקב כך גיד הבייספס מתלפף סביב הרדיוס, השריר מתארך, וזווית היישום שלו קטנה ורוב כוחו הולך לדחיסה, ולכן מתקשה לפתח כוח.
מסת הברכיאליס גדולה יותר מהמאסה של הביספס.
והאגוניסט בכפיפה מרפקים במיד פוזישן הוא לא הברכיאוראדיאליס כי המאסה שלו קטנה יחסית, אבל זו הכפיפה האידיאלית להיפרטרופיה בברכיאוראדיאליס.
ואין צורך לבודד את הקוראקוברכיאליס, שעובד מספיק בכל התרגילים של כפיפה קירוב וקירוב אופקי של הכתף.

והראש המדיאלי של הביספס הוא הראש הקצר היפרטרופיה
והלטרלי הארוך..
ודווקא אני הבנתי אחרת שהברכיאליס כן יכול לצבור מאסה בניגוד למה שאתם אומרים אבל בזה אני כבר לא בטוח שאני צודק..

וגליקוליז הביספס מקבל את הגירוי הטוב ביותר במצב של סופינציה כיוון שהוא לא 'נחסם' ע"י הרדיוס ככל שאנחנו נוטים יותר לכיוון הפרונציה כוחו של הביספס יורד, אחת הסיבות שנרים יותר משקל במיד פויזשן היא בגלל שהברכיאוראדיאליס יכול לעבוד ביעילות מקסימלית בין השאר.

נערך לאחרונה על ידי נעל, 28-07-09 בשעה 19:27.
נעל מנותק   הגב עם ציטוט