ציטוט:
פורסם במקור על ידי sugarzaza
לא, יש לי בעיה עם אנשים שזורקים שהם עשו את התכנית של ריפטו והם לא קיבלו תוצאות, כשהם לא עשו את התכנית שלו בכלל או משהו דומה לזה. אני משתתף בצערך שאתה לא יכול לעשות דדליפט וסקוואט אבל אם לא עשית אותם אז לא עשית ss, מצטער.
ארבל, הסיבה שאני היחיד שקיבל תוצאות מהתכנית הזו היא כי אני היחיד בפורום הזה שבאמת עשה אותה, מה שאומר עלייה של 2,3,4,5 קילו למוט בכל התרגילים כל אימון (או דו שבועית במקרה של הסקוואט) לאורך תקופות של חודשים. אני די בטוח גם שאם אני אשאל את "כל הפורום שעשה את התכניות האלו ולא גדלו" מה העקרונות המנחים ושיטת העבודה בתכנית הם לא יידעו להגיד לי, ואני משוכנע שאף אחד מהם גם לא קרא את הספר.
ואם נצא מ"העולם נגד ריפטו" לשנייה- לא משנה איך מגזיני פלקס יסובבו את זה, היפטרופיה זה תוצר של התקדמות פרוגרסיבית במשקלי עבודה ומאזן קלורי חיובי. כל תכנית שתספק את החלק הראשון במשוואה היא טובה, ולא אכפת לי אם קוראים לזה ss, ws, wsfsb,abcdefg. רק צריך להוציא לילדים מהמוח מיתוסים שפימפומי חזה ובייספס יחד עם no explode דקה וחצי אחרי האימון יגרמו להם לקום מחר קולמן. ואני די בטוח שאתה מסכים איתי על זה
|
ההתתקדמות הלינארית במשקלי עבודה היא לא המדד היחיד ,יש יותר מתי משתנים פה בשביל להגיד שזה תוצר בלעדי של זה,האם עליה במשקלי עבודה היא תנאי לעליה במסת שריר ? במובן מסויים כן ,אבל יש עוד פקטורים למשל הפונקציה של הtut ,בטווחי חזרות נמוכים (כמו רוב התוכניות נפח נמוך האלו) השיפור העיקרי יהיה בגיוס יחידות מוטוריות ,אבל העובדה שהקורטקס המוטורי שלי יודע לעצבב דרך האקסונים שלו בצורה יותר יעילה זה לא אומר שאני יהיה גדול יותר זה רק אומר שאני יהיה חזק יותר.
אתה גם שוכח את הפונקציה של הרכב סיבי שריר של הבן אדם,כשלוקחים בחשבון את העובדה שאורי הוא אקטומורוף קיצוני ומכאן אפשר לקחת כהנחת בסיס שיש לו ריכוז נמוך של סיבי שריר לבנים ,אנחנו צריכים לנסות ל"המיר" את סיבי השריר האדומים שלו בכדי למצות את פואנציאל ההיפרטרופיה שלהם ,מה שלא יקרה בתכנית נפח נמוך ללא תרגילים מבודדים.