צפיה בהודעה בודדת
ישן 28-07-09, 17:42   #13
Sugarzaza
IsraelBody VIP - חבר יהלום

שלח הודעה דרך ICQ אל Sugarzaza שלח הודעה דרך MSN אל Sugarzaza

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Holy_Templar צפה בהודעה
מה בחייאת ?
אם יש לך משהו חכם להגיד אני אשמח לשמוע
אם באת לזלזל במשקלי עבודה שלא שלך תחסוך ממני.
אם יש לך בעיה אם זה שבריאותית אני לא יכול לעשות סקוואט ודדליפט
תחסוך ממני גם .
לא, יש לי בעיה עם אנשים שזורקים שהם עשו את התכנית של ריפטו והם לא קיבלו תוצאות, כשהם לא עשו את התכנית שלו בכלל או משהו דומה לזה. אני משתתף בצערך שאתה לא יכול לעשות דדליפט וסקוואט אבל אם לא עשית אותם אז לא עשית SS, מצטער.

ארבל, הסיבה שאני היחיד שקיבל תוצאות מהתכנית הזו היא כי אני היחיד בפורום הזה שבאמת עשה אותה, מה שאומר עלייה של 2,3,4,5 קילו למוט בכל התרגילים כל אימון (או דו שבועית במקרה של הסקוואט) לאורך תקופות של חודשים. אני די בטוח גם שאם אני אשאל את "כל הפורום שעשה את התכניות האלו ולא גדלו" מה העקרונות המנחים ושיטת העבודה בתכנית הם לא יידעו להגיד לי, ואני משוכנע שאף אחד מהם גם לא קרא את הספר.

ואם נצא מ"העולם נגד ריפטו" לשנייה- לא משנה איך מגזיני פלקס יסובבו את זה, היפטרופיה זה תוצר של התקדמות פרוגרסיבית במשקלי עבודה ומאזן קלורי חיובי. כל תכנית שתספק את החלק הראשון במשוואה היא טובה, ולא אכפת לי אם קוראים לזה SS, WS, WSFSB,ABCDEFG. רק צריך להוציא לילדים מהמוח מיתוסים שיווקיים שעושים עוול לעולם הכושר כמו פימפומי חזה ובייספס יחד עם No Explode דקה וחצי אחרי האימון יגרמו להם לקום מחר קולמן. וצריך להתחיל להחדיר את הקונספט שגדילה והתחזקות זה לא נס ולא נופל משמיים רק למבורכים גנטית אלא תוצר מאוד פשוט של התקדמות. ואני די בטוח שאתה מסכים איתי על זה

Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive)

נערך לאחרונה על ידי Sugarzaza, 28-07-09 בשעה 17:46.
Sugarzaza מנותק   הגב עם ציטוט