ציטוט:
פורסם במקור על ידי lironsd
שוב התחלת לפתוח ספר לפיתוח גוף?אתה יודע מה זה בכלל לעשות דדליפט בדאמבלים?!
סקוואט אפילו לא קרוב לעבוד על טרפזים וגם לא שוחק אותם,איך אתה מעז להגיד דברים כאלה אתה בעצמך לא עושה סקוואט ואתה עושה אומר שss להיפורטרפיה אז איך אתה מרשה לעצמך להגיד אחרי זה לעשות דדליפט וסקוואט לאחרים?!?!?!
יש לך מושג עד כמה זה לא יעיל?אתה אומר לא להוסיף סט אחד בחזה שיצא לו 10 סטים ועוד אתה אומר לו זה עם הוא לא אוהב נפח נמוך,
9סטים לגדול בfbw זה נפח ממש אבל ממש גבוהה וגם עם אתה לא טבעי.
רגליים = בכל מקרה למרות הכל אתה יכול לעשות סקוואט עם דאמבלים כי זו הברירת מחדל שלך,
אבל הייתי ממליץ לך פשוט לעשות 4 סטים של לאנג',
שריר גדול =4-5 סטים מספיק,
שריר קטן =2
כתפיים =2-4
כתפיים תן 3סטים של הנפות לצדדים וסט אחד של הרחקות יכול לעזור בתרגילים כבודים כמו בנצ',מיליטרי..
תעשה לחיצת חזה במכונה ותזרוק תמולטי טריינר לפח,עם אין לך שם לחיצת רגליים,או פולי תחתון/עליון אין לך מה לעשות בוא.
מתח = 60-80 ש"ח,הרבה יותר מומלץ מפולי,עובד על יותר קבוצות שרירים.עם אתה לא מצליח לעשות לפחות 3-4 חזרות אז תמשיך בפולי עליון.
בהצלחה
ועריכה לא שמתי לב לבטן,
בכל מקרה תוריד תאלכוסנים לבטן,עם 15 זה נוח לך אז בסדר,אבל מומלץ לעבוד במאסה 10-12 חזרות..
במבודדים תעשה 10-12 חזרות,במורכבים 5-8,עדיף שתעשה בחזה פשוט 2-3 סטים של לחיצת חזה ועוד 2 של פרפר ,שתיהם חופשי.בהצלחה שוב
|
מטומטם חסר תועלת שנושא בתוצאות שמי שיקשיב לך ישא
אני לא עושה סקוואט ? אתה יודע מה אני עושה ?
אני יודע מה זה לעשות דדליפט עם דאמבלים ? כן, אני עושה את זה כי אין לי אפשרות טובה יותר.
אם לא היית אידיוט שמנסה לצאת חכם:
-היית קורא את האשכול ורואה שמדובר על סקוואט עם דאמבלים. סקוואט עם דאמבלים קורע את הטרפזים.
-היית קורא את האשכול ורואה שאמרתי לו להוריד את השכיבות שמיכה, ככה שיוצא לו 6 סטים לחזה.
-היית קורא את האשכול רואה שהצעתי לו להוסיף שני סטים לחזה ולא אחד, שיצא 8.
-היית קורא את האשכול רואה שאמרתי לו שהנפח לא מתאים לfbw.
-היית קורא את האשכול רואה שאני עושה סקוואט ודדליפט.
-לא היית מציע לו לעשות 4 סטים לכתף אחורית בfbw
-לא היית אומר לו לא לעבוד על כתפיים (כתף קדמית ואמצעית זה עיקר הכתף, הכתף אחורית קטנה מהם)
-לא היית אומר לו שיעזור לו כתף אחורית ללחיצת חזה
אתה מתחיל לעבור את גבול הטמטום והחוסר כבוד. תראה כמה שקרים הבאת כרגע.
אני ממליץ לך ללכת לFXP ולהכנס בילדים שלא יודעים להביע את עצמם בעזרת שקרים, לא בי.