ציטוט:
פורסם במקור על ידי west $ side
חחח רונאלדו אל תתייחס להודעה הזו היה פה משתמש עם כינוי ממש דומה לשלך שלא הפסיק לדבר שטויות ולצחוק על אנשים , מצטער.
שרגא , תגיד אתה לא מקשיב למה שאני אומר?
אתה חוזר כבר פעם שלישית על אותו הדבר בהודעות שלך , כן סקוואט הוא תרגיל חשוב , כן סקוואט הוא תרגיל שעוזר לגדילה הכללית גם בגפיים העליונות , כמה פעמים תחזור על זה ? ולא אני לא קשה הבנה , פשוט אתה מנסה לחזור על אותו הדבר כבר פעם עשירית.
יש לך בעיות הבנה רציניות , אם נתמוך בגישה שלי נמצא סקוואט בתוכנית , ואם תתעמק במה שרשמתי אני ציינת בסה"כ סקוואט אינו תרגיל חובה , ולא הגישה שלי לא מורכבת רק מאימוני ידיים אני לא ידוע מאיפה אתה מביא את ולאן אתה בכלל חותר בהודעות שלך חוץ מלחזור על אותו דבר כבר פעם שלישית .
נ.ב
השוואה ממש לא חכמה מצידך , הקטע עם אמריקה וסקוואט .
|
מההודעות שלך קיבלתי את הרושם כי תרגילים ישירים לידיים חשובים לך יותר מסקוואט. זו הגישה שלה התכוונתי, ושוב, לא חשבתי על תוכנית שמורכבת כולה מתרגילים לידיים.
וכן, חזרתי על כמה דברים והרחבתי אותם, כי ראיתי שמתווכחים כאן על אותם דברים שוב ושוב.
וכן, אם יש תרגיל שהוא חובה אז זהו הסקוואט. מובן שניתן להרכיב תוכנית ללא סקוואט, ובתנאים מסויימים זה גם יכול להיות עדיף, אבל בסופו של דבר ההסתייגות שלך מחשיבות הסקוואט היא שמעסיקה אותי ומובילה לתגובותיי.
deadlift: 76.4g RM5
*חצי ירידה
משקל בבוקר: 106 ק"ג
משקל לאחר פיפי: 103.4 ק"ג
משקל לאחר קקי: 92.7 ק"ג
משקל לאחר ארוחת בוקר: 112 ק"ג
*מתעדכן לאחר כל ביקור בשירותים.
לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...
לחץ כאן