צפיה בהודעה בודדת
ישן 13-07-09, 15:12   #3
Tapit
חבר פעיל

עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE

ציטוט:
פורסם במקור על ידי WEST $ SIDE צפה בהודעה
תצאו כבר מהבועה המסריחה שלכם עם המחקרים המסריחים שלכם , משום מה יש פה כמה אנשים ספציפים שאני לא אציין את שמם , שמסתמכים רק על מחקרים , וחושבים שפיתוח גוף זה דבר מוחלט וכל מה שכתוב הוא נכון לגבי כולם.
ראבק זה פשוט מעצבן ...
תביא לי מחקר כזה , ותראה לי מחקר כזה , ותוכיח שזה יותר יעיל ובלע בלע בלע כוסאמק ערס לך כנס למבטח ותאכל משו . אם מישו חושב שמלתרגם לעצמו כמה מחקרים הוא למד מה טוב לכולם , הוא מפגר .
מי שרוצה שילך לפמפמ בייספס ומי שרוצה שלא יעבוד ידיים בכלל , בסופו של דבר גם לא ניתן לקבוע רק על פי אימונים אם מישו באמת התאמן נכון , כי יש גורמים כמו תזונה וגנטיקה שהם הכי חשובים.
אם מישהו גודל מfbw כמו שהוא לא גדל מAB או ABC אז זה אומר ששאר התוכניות חרא ?
אם יצא עכשיו מחקר חדש שבו טוענים שחצאי סקוואט יותר יעלים מסקוואט מלא (הזוי אה?) כל אותם ילדי המחקרים יתחילו להפיץ את אדיאולוגיה החצי סקוואט שלהם כי ככה המחקר אמר , מאיפה אתם בכלל מביאים את כל החרא הזה, שעבודה מסויימת עדיפה על פני אחרת , או מי שלא יעשה סקוואט סופו מר והוא יכול לפרוש מפיתוח גוף בכלל .
יש אנשים שמעצבנים אותי עוד יותר , אותם האנשים שמכניסים דברים מעולם הפאוורליפטינג לפיתוח גוף , אותם האנשים שבדרך כלל טוענים שלא צריך לעבוד ידיים וסקוואט הוא תרגיל קדוש שהומצא על ידי ה' בכבודו ובעצמו .
צודק.
Tapit מנותק   הגב עם ציטוט