צפיה בהודעה בודדת
ישן 10-07-09, 19:36   #24
hypertrophy
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית

הסמל האישי שלhypertrophy

עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א

ציטוט:
פורסם במקור על ידי גד"שניק צפה בהודעה
אני מסכים עם מקס,
יאיר תתן הסבר למה שאמרת כי תוכניות כמו ss מאוד עוזרות לעלייה במאסה ויש הוכחות,
אצלי לא כי אני לא מתאמן הרבה זמן, אבל מי שמתאמן שנה עם התוכנית יכול לראות תוצאות מעולות..
מה זה אצלך לא אצלו כן?
אי אפשר להעלות מאסה רצינית עם תכניות כאלו נקודה חבר'ה!
מה זה בישבילך התקדמות?
אני מסתכל על עליה רציני במאסה

אין בוכחות שהן יעילות מאוד למאסה מצטער לבאס אותך...מה שכן יש הוכחות שתכניות עם נפח גבוה יותר יעילות למאסה....
ד"א...זה וויכוח שווכחנים גדולים ממכם נודו בו בסופו של דבר....דה סאן קולד פייר ועוד כמה חבר'ה הבינו שאין עליה רצינית במאסה בתכניות כאלו
יש עליה בכוח...וזה אחלה....אבל העליה במאסה היא לא רצינית כמו בתכניות עם נפח גבוה יותר

מקס אם אתה רואה עליה חדה במאסה בתכנית כזאת כניראה שפשוט לך יש התאוששות לא משהו ואז כן התכנית הזאת תתאיםן לך יותר מאשר תכנית עם נפח גבוה
אבל לרוב רובם של המתאמנים תכנית כמו ss או 5x5 לא יהיו יעילות לשם צבירת מאסה....סמכו עלי בעיניין הזה חבר'ה

סתם בישביל הרקורד....כל החבר'ה שחיפשו מאסה ועשו את התכנית הזאת עברו אחרי כמה חודשים לתכניות עם נפח גבוה יותר והתחילו לראות תוצאות....[אתם מוזמנים לבדוק פה בגלריית הגולשים ]
ויש כאלו שחיפשו מאסה התחילו תכניות עם נפח נמוך ראו שהם לא גודלים כמו שצריך אז הם פשוט אומרים פתאום שלא מעניין אותם מאסה וגודל הם רק רוצים להתחזק
או לחילופין-מתחילים לצחוק על בודיבילדינג ולקרוא לתחום הזה הומואי אחרי שהם הבינו שהם יצאו מפגרים

ותאמינו לי שאני יודע על מה אני מדבר ורואים את זה בפורום השני בצורה זוועתית ומגוחכת

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.

נערך לאחרונה על ידי hypertrophy, 10-07-09 בשעה 19:39.
hypertrophy מנותק   הגב עם ציטוט