צפיה בהודעה בודדת
ישן 10-07-09, 10:07   #2
Dark_Muse
חבר פעיל

הסמל האישי שלDark_Muse

כללי:: מדריך כושר

ציטוט:
פורסם במקור על ידי sugarzaza צפה בהודעה
מאוד מרשימה הטענה שלך, למה להכנס לעיסוק החסר טעם הזה בעובדות וטיעונים מנומקים כשאפשר לשלב לתוך המשפט מושגי וינגייט טיפוסיים כמו "בידוד" ו"אינדיוידואליות". שני המושגים הם כמובן מילים ריקות מתוכן במקרה הטוב, שמעידות על חוסר התמצאות בכל מה שנוגע לקיניזיולוגיה ופיזיולוגיה בהקשר של תכנון אימונים ובחירת תרגילים.
אתה מוכן להביא את הטיעונים הפיזיולוגים והקינזיולוגים (מה הקשר? עבודת מייצבים? ) לכך שסקוואט מאמץ יותר את הרגליים?
לייל כתב על זה מאמר שסתר את כל מה שאתה מאמין בו. גם ההשפעות של הורמון הגדילה כביכול שסקוואט משחרר יותר מלג-פרס הן מינוריות.

לא שאני לא מסכים איתך שסקוואט מאמץ יותר מלג-פרס, אבל סתם מעניין אותי אם אתה מבסס את זה על משהו מחקרי אמיתי או שאתה פשוט מביע את הדעות המוקדמות שלך לדיון.

מה שהיפרטרופיה טוען זה שבלחיצת רגליים אתה מאמץ את הרגליים יותר בגלל היכולת לשם יותר משקל (מה שבסקוואט אתה לא יכול בגלל גורמים מגבילים אחרים).
אני מסכים איתך שלסקוואט אין תחליף, אבל סתם מעניין אותי לראות איפה ההוכחות הפיזיולוגיות שסקוואט מקסימלי יותר מעמיס על שרירי הרגליים מלג-פרס מקסימלי (שאצל אנשים שמאומנים בו הוא כפול+ במשקל מהסקוואט שלהם).

נערך לאחרונה על ידי Dark_Muse, 10-07-09 בשעה 10:13.
Dark_Muse מנותק   הגב עם ציטוט