ציטוט:
פורסם במקור על ידי sugarzaza
אוקיי, כמה אפשרויות.. או שלא קראת מספיק ומה שאתה אומר נעשה מחוסר ידע תמים, או שאתה פשוט נמנע מתרגיל קשה שאתה או לא אוהב לעשות או לא יודע איך בדיוק לעשות ומנסה לגרום לעצמך להרגיש יותר טוב עם זה. או שניהם. בכל מקרה חייבים לעשות סקוואט לא משנה לאיזו מטרה במידה ואתה מסוגל פיזית בגלל שהיתרונות שלו כל כך גדולים ביחס לכל תרגיל אחר.
|
לא זה ולא זה....
אם אתה לא מסוגל לעשות סקוואט בזמן חיטוב ושהגורם המגביל יהיו הרגליים אז העדיפות היא לעשות לחיצת רגליים כדי לתת להם מספיק גירוי....חלאס להכניס סקוואט לכל דבר....אתה לא תאבד מאסת שריר בגלל שלא עשית סקוואט!!
אני עושה סקוואט בתור חלק בלתי נפרד מתכנית המאסה שלי אבל בחיטוב אני לא רואה סיבה להכניס את עצמי למצב הזה כשאני מרגיש שהלחיצת רגליים נותנת לי הרבה יותר מבחינת עומס על הרגליים
You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
 לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
|