צפיה בהודעה בודדת
ישן 09-07-09, 07:39   #15
Max90kg
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלMax90kg
 
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 3,236
כללי:: מקס
גיל:: 17
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
שלח הודעה דרך ICQ אל Max90kg
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gnr צפה בהודעה
מקס אתה באמת חושב שיהיו תוצאות טובות יותר ל3 סטים ליד קדמית ואחורית ?
תתחשב בזה שהם מאומנים בלי אוכל נכון ובלי שאר הגוף כבר הרבה זמן (היה גם בעבר הרחוק הרבה זמן)
ומהאימון שהיה לי באמת שלא היה שום שיפור
קשה להאמין אבל אימון יד קדמית אחורית ואמה חיזק לי את הכתפיים טרפזים רחב גבי וחזה משמעותית אבל את הידיים לא |:
ולמה לוותר על ההנפות לצדדים ? הלחיצות כתפיים לא עובדות על כתף אחורית
ודבר אחרון, לא מלהיב אותי להוסיף בטן כי היא ממילא חזקה אבל קוביות אני לא מתכנן, אני חושב יותר בכיוון של להיות עם כמה שיותר שריר בסוף האימון הזה ולא אכפת לי מהשומן. אבל אם זה יכול להביא התקדמות במראה גם על אחוז שומן לא נמוך/לגרור התקדמות בשאר הגוף אז אין לי בעיה.
על איזה תרגיל אתה ממליץ ? כפיפות בטן עם משקל מאחורי הראש 3*15 זה טוב ? (לקחתי מספר חזרות גבוהה כי פעם שמעתי שרוב הסיבים שם אדומים וכדאי לעבוד בטווח חזרות גבוהה, אבל לא התעניינתי בזה אז לא יודע כמה אמת יש בזה)
תשמע יש הרבה הסברים למה זה עובד. אני מציע לך להתאמן בתוכנית מקוצרת כמו שאני כתבתי לך לפחות חודש. אם אתה רואה התקדמות שמספקת אותך תמשיך. אם לא אז פשוט תוסיף סטים למרות שאין שום סיבה שיותר סטים יתנו יותר תוצאות אלה אם הגנטיקה יותר טובה (שגם זה בסימן שאלה)
Max90kg מנותק   הגב עם ציטוט