ציטוט:
פורסם במקור על ידי hypertrophy
אני מדבר על האמר שהמשקל בא עלייך מלמעלה.....המשקל שאתה מעמיס הוא המשקל האמיתי...לא מכונה
האמס/חבליים [אותו הדבר סתם לידע כללי] מקבלים את אותו הגירוי כמו בסקוואט הקור לא ממש מעניינים אותי בחיטוב והיחיד שאולי לא מגיע למיצוי תנועתי מלא הוא הגלוטאוס [לא מגיע לספיקה מלאה בתרגיל אבל גם זה לא בטוח]
ובחיים לא השוותי סקוואט ללג פרס-להפך אני ממליץ על סקוואט בתור תרגיל בסיס לרגליים ואם צריך לבחור בתרגיל אחד לרגליים אני אמליץ על סקוואט אבל לצערי לא בחיטוב...
ובקשר לחיטוב אני אקרא על ריקומפוסישן אולי אלמד משהו חדש למרות שאני מאמין שאדבוק בשיטה של חיטוב בעזרת גירעון קלורי ומאסה רגילה לפי הספר[בלי להשתגע] כי אין מה לעשות זה נותן תוצאות טובות ובזמן שאני מחפש
וסתם בישביל הפרוטוקול-קראתי בחיי רק מגזין אחד לפיתוח גוף [די אקס אל] שהתגלגל לידי במקרה ומרוב הדברים צחקתי שם אז אל תכליל 
|
המעורבות השרירית היא בצורה שציינתי, אני מקווה ששיקו ייכנס לפה ויוכל לגבות אותי מדעית פה, אם אני אמצא חומר מסודר על זה אני אפרסם. בעיקרון כל ספר קינזיולוגיה יוכל לאמת אותי פה.
הבעיה שלך היא פרדוקסלית.. אתה מגיע לנקודה X, רוצה לאבד שומן, חותך קלוריות ומאבד שומן מאסה וכוח גם בגלל התזונה שמובילה להתאוששות חלקית וגם ספציפית אצלך שאתה מוותר על תרגילי בסיס חשובים כמו סקוואט. ההתקדמות שלך תפגע מאוד ככה. אני מציע משהו אחר. לעלות כמה שיותר במאסה ובכוח עד לנקודה שבה אתה מרגיש שאתה רוצה להאט ולהתחטב קצת, לאכול על נייטרלי כמה שיותר חלבון ושומן וכמה שפחות פחמימות (העמסות יעילות במצבים כאלה), בצורה כזו שתוכל להמשיך להתקדם במשקלים ולהתאושש, עם מעט פחמימות שתוכל לאבד שומן. ה"חיטוב" הזה כשלעצמו אולי ייקח לך יותר זמן, אבל תשאר עם הרבה יותר מאסה רזה וכוח מאשר שהיית עם גרעון קלורי רגיל. זה לא משהו שהמצאתי, זה קיים הרבה, הרבה זמן לפני הדיאטות הקיצוניות של מפתחי הגוף וזה עובד כל פעם.
אם אתה רוצה לקרוא חומר מעניין על זה, יש בפורום של Iron Addicts פורום שלם שמוקדש לנושא.