ציטוט:
פורסם במקור על ידי hypertrophy
לעבוד חכם?
תגדיר חכם.....להעלות כל כך נקי שתעלה קילו בשנה?העיקר שלא תעלה בשומן?[מה שגם לא כזה הגיוני כי בסופו של דבר תהיה ב+ קלורי תעלה קצת בשומן]
בקשר לגירוי שמסק סקוואט לעומת לחיצת רגליים תאמין במה שבא לך....לוגיקה פשוטה אומרת-יותר משקל על שריר היעד יותר גירוי ואין מה לעשות נגד זה
אותי בחיטוב מעניין כמה עומס אני מפעיל על שריר היעד ולא ממש אכפת לי מה מסביב
ובקשר לחיטוב שוב-מה הבעיה לעלות במאסה תקופה ארוכה מספיק ואז לעשות חיטוב קצר לראות מה השגת ואיפה לשפר[או אפילו סתם להראות טוב] ואז להמשיך?
מה הבעיה עם חיטוב לרדת בכמה אחוזי שומן בודדים כדי להמשיך אח"כ מאסה חופשי ?
בגלל שאתה מאמין בעליה נקיה? אני אישית חושב שזאת שטות למי שרוצה להשיג תוצאות רציניות....
|
כמו שאמרתי, המשקל שאתה שם בפינים או על המכונה הוא המשקל שהוא מתנגד לו במכונות, בניגוד לסקוואט שההתנגדות שווה בצורה ישירה למשקל שאתה עובד איתו. מבחינת גזירת עומסים, כמו שאמרתי, העומסי גזירה על הקוואדס זהים בין התרגילים, אבל בכל מה שמדובר בהאמס, גלוטס, Core, חבליים העבודה בלג פרס היא במקרה הטוב חלקית ביחס לסקוואט מלא. אני לא אומר שאתה לא יכול לשלב את התרגיל, אבל להשוות אותו לסקוואט זה בורות.
בקשר לחיטוב, כמו שאמרתי, אתה לא צריך לאבד משקל בשביל לאבד שומן. בטווח הקצר כמובן שגרעון קלורי יביא לאיבוד שומן יותר מהר, אבל איתו הולך גם שריר ומרכיבי כושר (כוח). עדיף למשוך את התקופה הזו עוד כמה שבועות, תוך כדי שאתה כן מתאושש, ושומר על שריר וכוח. בסופו של דבר הגישה הזו עדיפה, בטח שלבנאדם הממוצע שאין לו שום כוונות תחרותיות ואין לו משקלי יעד. ריקומפוזיציה זו שיטה מאוד פשוטה ויעילה לעשות את זה, הרבה יותר מחיטוב BB קלאסי שמגזינים מפמפמים בקצב, וחבל שלא יותר אנשים מודעים ליעילות של זה בהקשר למטרות שלהם.