07-07-09, 20:17
|
|
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
ציטוט:
פורסם במקור על ידי dr. Muscle
הדיון הזה נגמר עכשיו (שוב פעם אני צריך לקחת מושכות ולהזכיר שאין דיבורים על חומרים בפורום? לא על מתי לקחת, מתי לא לקחת, אפילו לא על תופעות לוואי קטלניות, פשוט לא מדברים עליהם).
האשם, אתה צודק באלף אחוז, מה שמפריד באדיבילדר מקצועי מחובבן שמתאמן בחדר כושר להנאתו היא רמת הרצינות שהוא שומר עליה. מהנקודה שהתחלתי להתאמן ראיתי המון אנשים פורשים, חלק בתקופת התיכון, חלק לפני הצבא, חלק בצבא, חלק אחרי הצבא, חלק עם תחילת הטיול, לימודים וכו'... בסופו של דבר מי שנשאר רציני והתאמן חזק הצליח, גם אם הוא התחיל מנקודה חלשה מאד.
הרבה מהחבר'ה שאני רואה בפורום אני תופס את הראש ולא מאמין כמה הם גדלו.. הדוגמא הכי קטלנית זה גלעד, שאני אשכרה זוכר זמנים שהיינו בגודל דומה!
|
לדעתי אתה מגזים בגישתך אלון, אף אחד לא רשם פה סייקלים, סך הכל דיברו על הנושא באופן עקיף.
אין צורך להיבהל כל כך, דווקא הפאניקה הזאת מנפחת משחירה את הנושא, ומפחידה את מי שקורא פה.
אי אפשר לגמרי לנתק את הנושא הזה מפורום של פיתוח גוף כאשר אם תרצה ואם לא מדובר בחלק בלתי נפרד מהספורט הזה.
להגביל דיונים זה מובן לי כיוון שהפורום מסחרי, לכן אנשים לעולם לא יפרטו פה נוסחאות של סייקלים, אבל צריך להיות איזשהו איזון.
אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה
סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
|
|
|