שמע אחי לא יכולתי שלא להגיב...
-אתה במצב לא רחוק מאנורקסיה. אני רציני. אוקיי אתה לא נראה כמו ניצול שואה אבל אתה בהחלט די רזה, אתה לא איזה דוגמן עם גוף מעוצב אבל תאמין לי שלא תמשוך שום מבטים שליליים בים. אתה מכניס לעצמך לראש כל מיני רעיונות והשקפות לא מציאותיות. במיוחד הפאניקה ללכת עם קפוצ'ון בקיץ. אני אומר לך דוגרי ולא מנסה למתן את המצב. אתה לא קרוב להיות שמן. נקודה.
-לגבי הגינו, זה זין לא קטן, ואני בן 22 ועדיין יש לי (לא משהו מטורף אבל יש) ויש 3 פתרונות - לחכות שזה יעבור כמו לרוב האנשים, לעשות ניתוח (שרצוי לעשות רק אם זה לא עובר בגיל יותר מאוחר) ופשוט לעבוד על החזה. שהחזה שרירי ויחסית גדול הפטמה "משחקת תפקיד משני" אם אתה מבין על מה אני מדבר והיא גם יחסית זזה הצידה בגלל השינוי במבנה והחזה מקבל מראה הרבה יותר הומוגני מאשר חזה שטוח עם פטמה גדולה.
-אני רוצה להדגיש שאני מדבר מנסיון של נער שמנמן (לא שמן, שמנמן) ובאמת אתה הורס לעצמך את הגיל הזה עם כל הפוביות האלה במיוחד שהן כל כך רחוקות ותלושות מהמציאות. להיות מודע לעצמך ולשאוף למצוינות זה טוב אבל צריך לדעת לשים את הגבול. תהיה בטוח שכל אחד מאיתנו וגם אלו שנראים לעיני אנשים אחרים מאוד מאוד חטובים ושריריים ו"מושלמים" לכל אחד יש את הנקודות החלשות שהוא לא אוהב בעצמו אבל לא צריך להתחבא ולהגזים.
בהצלחה, ונסה לקחת דברים בפרופורציה.
אופיר.
|