צפיה בהודעה בודדת
ישן 02-02-07, 00:30   #29
Nimrod
חבר פעיל

הסמל האישי שלNimrod

ציטוט:
פורסם במקור על ידי taus
תשים לב לעצמך.אתה מאונן לי לפי שעותמחשב לי תכמות אסטרוגןומתחשבן לי על כל גרם של טחינהאז אני טיפש?לא אמרתי שזה טוב ולא אמרתי שזה רע.אמרתי שעל דברים כאלה לא צריכים להתעקב ולהתחיל לחשב.אז אכלת שומשום מה קרה?מה יצמחו לך שדיים?אנשים פה מתעסקים יותר מדי בקקה...
תשים לב לעצמך, אתה אוכל כל 6 שעות, אתה מתעצבן אם לא אכלת 5 שעות ברצף, אתה מתעצבן אם לא אכלת חלבון 8 שעות, אתה אוכל ארוחות עם איזון בין אבות המזון בינהם, מה קרה? אתה חושב שזה מועיל?
רוב הדברים שאתה עושה לא עוזרים לך בכלום, אפס, נדה.
אני לפחות אין משהו אחד שאני עושה שלא מוכח שהוא משפר תוצאות, אני לא מבזבז את הזמן.
אכלתי שום - שום? אני אגדל, אבל קצת פחות, אם אני אעשה ציטיג או ארצה לאכול ממש שום שום אוכל, אבל אם אוכל להמנע אשמח להמנע מזה.

שורה תחתונה, לפי דעתי כל מה שיכול לשפר לך את התוצאות לא נקרא קקה, גם אם זה במיאית אחוז, קקה זה משהו שאנשים עושים וזה לא תורם להם בכלום, אפילו לא במיאית אחוז, כמו לאכול כל שעתיים וחצי חלבון כמו מטורפים או כל שלוש שעות.

אני לא מאונן לפי שעות, היה פה דיון על אוננות ואמרתי שבחיטוב אני משתדל להמעיט באוננות, אז כמה חברה פה נתפסו על זה, היום אני מאונן כמה שבא לי וזה רק ענייני, האוננות הייתה דוגמא.

"החיטוב שלך זה 80% תזונה
המסה שלך זה 80% אימונים
החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים"

ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) :
http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg

"סמים הם סטרואידים לנשמה"

נמרוד

מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים)
Nimrod מנותק   הגב עם ציטוט