30-06-09, 23:04
|
|
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
ציטוט:
פורסם במקור על ידי ruhl
כעקרון אתה צודק אבל זה מה שיש בארץ ואין הרבה מה לעשות עם זה,כדורגל הוא משחק האהוב והנצפה בעולם .
ככל חרא שהוא לא יהיה כאן בארץ עדיין העיתנינות בו תיהיה מאוד גדולה...
אתה לא יכול להשוות כדורגל לפיתוח גוף ,פיתוח גוף מעניין רק את אלו שמתאמנים ועוסקים בזה כדורגל זה תרבות...
הלוואי ומתישהו גם פיתוח גוף יהפוך לתרבות.אבל שוב לא משנה איזה חרא הכדורגל כאן הוא עדיין ישאר הספורט הדומיננטי.
|
אני לא משווה, גם אני אוהב כדורגל, ואני לא תמים, ברור שבאדיבילדינג תמיד יהיה בשוליים, זה אגב בסדר גמור. טוב לי להיות בשוליים מהרבה בחינות, אבל כן צריך שיהיו פרופורציות.
כשליגת כדורגל משוחקת ברמה של פחות ממתנ"ס לגימלאים צריך להפחית את רמת החשיפה של החולירות האלה, האוכלי חינם, הכרוכיות, המגעילים את הנשמה.
לא יתכן שיכתבו כל כך הרב על כלום.
יודע מה, תן לי עיתון שלם על ליאו מסי וכריסטיאנו וקאקא, לא תשמע ממני מילה כי זה כדורגל אמיתי.
אבל רוני גפני רוני גפני??!!
וחוץ מזה אדם שזוכה בסגן מר עולם ראוי לחשיפה, לפחות כיתוב תמונה לפחות משהו, והאמן לי שאף אחד לא עושה לו טובה, אי צופה מאות תגובות על הטור הזה לאחר שיפורסם, שמעתי שהיו הדים מצויינים לכתבה שפורסמה בידיעות תקשורת.
תמצא לי בנאדם אחד שלא עוצר שנייה לראות את הדף כאשר הוא נתקל בדבר מרהיב כזה.
אבל במקום זה כותבים ששטראובר לא סגר עדיין במכבי תל אביב.
אה, בעצם זה היה איתות אחרון לברצלונה לקפוץ על המציאה: קדימה חברים שטראובר פנוי למי אתם מחכים?
אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה
סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
|
|
|