צפיה בהודעה בודדת
ישן 02-02-07, 00:22   #25
Nimrod
חבר פעיל

הסמל האישי שלNimrod

ציטוט:
פורסם במקור על ידי taus
שנה שלמה שאני מתאמן אני מוסיף שתי כפות רוטב סויה לקינואה שלי(זה טעים לי)
פלוס זה שהירקות מבושלים שלי(מוקפץ)אני מוסיף הרבה סויה.
שנה שלמה אני ככה.
אני לא מרגיש שונה,אני עולה במסה,עולה במשקלים,הזין שלי עומד,ואני חרמן.
אז מה זה בדיוק בא להגיד לי כל האסטרוגן האסור הזה?
נשבע לך שאני מעדיף הודעות של שחיפים שלא רוצים להתנפח מאשר הודעות כאלו.
מה הקשר לעזאזל? יש אנשים ש3 שעות אחרי המכון לא נוגעים באוכל, שאוכלים 2 ארוחות ביום, שאוכלים פעם ראשונה ב1 בצהריים, יש אנשים שלא מקפידים על כלום בתזונה, לא אוכלים בכלל ירקות או מוצרי חלב ולא מתאמנים נכון בכלל ועדין גדלים, הזין שלהם עומד, הם חרמנים והם עולים במשקלים.
מהפיסקה שכתבתי אפשר להגיע ל2 מסקנות, האדם הטיפש יגיע למסקנה שאפשר להתקדם בלי להתאמן נכון או לאכול נכון בכלל, ואפשר לעשות מה שרוצים, בעצם לא חובה להתאמן כי יש כאלו שנראים טוב בלי להתאמן.
האדם החכם יגיע למסקנה שכל מה שאנחנו עושים, אוכלים נכון, מתאמנים נכון, אוכלים ירקות, אוכלים בבוקר, אוכלים לפני השינה, אוכלים מספיק חלבון, לוקחים שייק למכון, ממעיתים באכילת מאכליים אסטרוגניים, אוכלים סיבים תזונתיים, אוכלים בבוקר ובעצם כל מה שאנחנו עושים זה בשביל לשפר את התוצאות כי את הגנטיקה שזה 80 אחוז אי אפשר לשנות, אבל רוצים לשפר את ה20 שיש לנו שליטה עליהם.
אחד הדברים שאפשר לעשות כמו לשמור על תזונה, לאכול ירקות, איזון בין חומצות השומן ועוד.. זה להשתדל להמעיט ככל הניתן במאכלי אסטרוגניים.
אתה לא חייב וזה לא תנאי הכרחי לגדילה, תתאמן ותיהיה בover feed אז תגדל, גם אם הover feed יהיה עם 2 ארוחות ביום ובלי ארוחה בבוקר ואחרי אימון, בלי סיבים תזונתיים כמעט ומבוסס על פיצות.

ווואי איזה קריז אני מקבל מהודעות כאלו, כמו שבדיון על השפעות האוננות על האימונים יקפוץ הטמבל שיגיד שהוא מאונן 7 פעמים ביום וגדל.

פשוט הפורום הזה מלא באנשים אתומים שלא מוכנים לקבל משהו שלא כתוב במאמרים בי"ב, הרי לחשוב שאם לא אכלת על הבוקר או לפני השינה ואם לא אכלת חלבון כל שעתיים וחצי שרפת שריר זה בסדר, אבל דברים אחרים שעלולים להשפיע יותר על התוצאות ולא נראים בהתחלה רגילים זה טירוף.

"החיטוב שלך זה 80% תזונה
המסה שלך זה 80% אימונים
החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים"

ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) :
http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg

"סמים הם סטרואידים לנשמה"

נמרוד

מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים)
Nimrod מנותק   הגב עם ציטוט