צפיה בהודעה בודדת
ישן 01-03-06, 11:55   #48
טל יואב
יואב טל

הסמל האישי שלטל יואב

כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active

ציטוט:
Originally posted by chivas90210@Mar 1 2006, 09:31 AM
יואב אני כל פעם מחכה ל"מורקים" מימך.....ממש להעריץ.....כל הכבוד לך על העבר ועל זה שאתה משתף אותנו באלו....

טוב אחרי שליקקתי" קצת ...לעיקר...... :P
אני גר בניו יורק ועובר בקרוב מאוד לפלורידה......עדיין יש לך חברים שם ? שאולי אני אוכל לחבור אליהם לאימונים או משהו כזה במיקרה והם גרים באותו איזור שלי(HOLLYWOOD)...בכל מיקרה אני מנסה להחלים עכשיו מפריצת דיסק איומה.....

אשמח להיתעדכן אם אתה בא לשואים" פה בארהב ובמיוחד להיצתרף !!!!(איזה נידחף אני...:):):):))...

sbb4
CHIVAS 90210 ,
מה השם הפרטי שלך אני ישמח אם תכתוב לי כאן או לשלוח לי למייל שלי :
yoav-tal@bezeqint.net
אני בקשר עם מספר אנשים אבל הם כולם מדייטונה בי"ץ מהחדר כושר של פינקס ג"ים.
אחד במיוחד גריי מק דואל זכה באליפות ארצית של NPC הוא שוטר משהו מטורף,
יש את מייק זאמברי שהוא בעלים של חנות בתוך החדר כושר עצמו שם החנות זה stay loyal הוא נמצא בבי"ץ סייד לפני הגשר בר"ח SEEBREEZE .BLVD. 314 הוא פתח עכשיו רשת חנויות גם באורלנדו וגם בסן אוגיסטין מייק היה חבר קרוב כל ערב אחרי אימון היינו יושבים אצלו בבית ומעשנים ג"ויינטים ...אח החיים הטובים ....היום אני כבר לא בקטע מאז שחזרתי לארץ .
אני יכול לחבר אותך לאנשים מעניינים שם אם אתה באזור.
לצערי לא נראה לי שבעתיד הקרוב אני יגיע לתחרות שם אלה אם כן אני יזכה בלוטו, החלום שלי זה לשבת במקומות ה-V.I.P של מר אולימפיה.
אני רוצה לארגן ספונסרים בארץ לתחרות ברמה ללא אינטרס של רווח עצמי בניגוד לאמנון גאון ואשר פריג" כל ההכנסות יחזורו למתחרים על השתתפותם ולא לגבות מהם דמי רישום ולעשות סלקציה למתחרים .
מה אתם אומרים חברים ?
נשמע טוב?
מי רוצה לעזור לארגן איתי דבר כזה ?
הכתב הראשון של ישראל בודי .
טל יואב מנותק   הגב עם ציטוט