אשכול: מר. מרכז 2009
צפיה בהודעה בודדת
ישן 27-06-09, 21:29   #28
יניב צוות ישראלבודי
Fat bastard

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hachem-01 צפה בהודעה
אני אמרתי שאתה חייב לי משהו למה אתה כל הזמן מתגונן ? אתה מתכוון במר דרום ואתה מתכוון לאנדרי אז ככה אנדרי זה זכר יחיד כך שהיית צריך להגיד ילד אני מדגיש ילד לא ילדים כי ילדים זה שתיים ומעלה נשאר או אני או היטמן ואני מבטיח לך שאני לא ילד אז מי נשאר ? תעשה חישוב או יותר נכון תלמד לדבר........אה שכחתי עם כל הכבוד.....
לא נראה לי שהוא התכוון לפגוע בך אישית.. פשוט יש תחושה שילדים לפעמים עולים על הבמה..
סתם דוגמה אני לא זוכר באיזה תחרות זה היה אבל שהיה את הילד הבן 15 הזה שעלה עם שגיא גרשגורן הזה.. זה פשוט היה קצת עצוב..

אני זוכר שאני הלכתי למר מרכז 2008 שנה שעברה, אני באתי בהתרגשות כמו איזה ילד.. זה הרגשה של: "יש!! הולכים לראות בודיבילדרים בתחרות!!" ואז הגעתי למגרש טניס עם קומץ של 20 אנשים ובערך 5 מתחרים (שבשביל השנה זה נחשב הרבה). שלושה מהם נראו טוב, אתה מזהה פוטנציאל אבל אתה מתאכזב לראות אותם לא מוכנים כמו שאתה רואה תמונות מארה"ב... עכשיו אני לא דפוק, זה ברור שהרמה שונה לגמרי.. אבל לבוא נוזלי ועם אחוז שומן די גבוהה זה קצת מאכזב..
היה ברור לי שאין טעם שהם יבואו מוכנים לגמרי ויבשים כי הם מתכוננים למר ישראל שהיה רק חודש אחרי ופשוט מאז הגעתי למסקנה שזה פשוט תחרות די מיותרת...

לפי דעתי עדיף שהמתחרים יתכננו את התקופת חיטוב שלהם למר ישראל וירכזו שם מאמצים במקום להגיע חצי מוכנים במגרש סקוואש מסכן עם 20 אנשים מהקהל
יניב צוות ישראלבודי מנותק   הגב עם ציטוט