ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
אני הייתי 71 קילו על הבמה ב 2006 ו 83 קילו ב 2008, גם אם לא מוכן עד הסוף.
אני כעת 98 באחוז סביר של שומן. במאסה קודמת הגעתי ל 95 באחוזי שומן הרבה יותר גבוהים, ומאסה לפני כן 86 גם כן באחוזים גבוהים. יש לי רישום ומעקב מדוייק, אם הכל יהיה בסדר בחורף אכנס למאסה רצינית עד 103 פלוס מינוס ואחר כך רוצה לעלות עוד קטגוריה.
אבל שוב זה תלוי במיליון דברים.
בכללי יש מתחרים שלא מתקדמים, אבל יש הרבה מאוד שכן עושים את זה, עמית דוגמא מצויינת, אבל גם יודה בנעים עשה שינוי מטורף, אור שרעבי, נאור זיו, בושרי עכשיו, יוסי אדרי, ויש עוד רבים וטובים.
לגבי מישל, הוא אחד המשתפרים בשנים האחרונות, כל הזמן גדל ומשפר איכות, מי שראה אותו ביום חמישי היה בהלם.
כל אופן באמת שאין צורך להיכנס עכשיו לויכוחים, כל אחד זכאי לדעתו בתנאי שיש כבוד הדדי, שיהיה לך רק הצלחה.
|
תשמע אחי אני לא מעוניין בוויכוח תאמין לי כבר למדתי שאם צריך לדבר עם מישהו ושהוא יבין אז רק באופן אישי .אני לא רוצה לעשות עוול לשום אדם שבאמת קורע את עצמו ולבוא ולהגיד שהוא לא מתקדם אז אני חוזר בי חלקית ממה שאמרתי אולי הגזמתי קצת יש כאלה שמתקדמים וזה טוב גם להם וגם בכללי לספורט עצמו.פשוט עניתי לבחור .
hana 666 אתה עולה לבמה?אם כן איזה קטגוריה שמעתי שאתה נראה טוב....
תגיד ניגרי שאלה אבל בלי להיפגע איך זה שאתה רוצה כל הזמן לעלות קטגוריה ועדיין לא ניצחת בקטגוריה שלך?ראה דוגמא עאדל חאג הוא התחרה בעד 90 קילו כמה פעמים ורק אחרי שהוא ניצח בה הוא יעבור לכבדים כנל מישל הוא ניצח בעד 90 קילו אחר כך עבר לכבדים (אמנם הפסיד לאלכס)אבל לא משנה השנה הוא יינסה עוד פעם.שוב זכותך אני לא אומר לך מה לעשות אבל זה לא יותר הגיוני?