אשכול: מר. מרכז 2009
צפיה בהודעה בודדת
ישן 27-06-09, 20:12   #8
ניגרי ענק
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי

הסמל האישי שלניגרי ענק

כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hachem-01 צפה בהודעה
מאור התקדם זה נכון אבל אני מדבר בעיקר על אנשים שבפורום הזה מישל האמת עם כל הכבוד ויש כבוד לא פרסם תמונות מזמן שנה שעברה או זו שלפניה הוא השתתף בכל האזוריות אז ראינו אותו בכל מיני מצבים נאור כמיטב ידיעתי נמצא בחול ניגרי אני ממש לא יודע כלום עליו לא ראיתי אותו בלי חולצה אפילו פעם אחת אפילו במר ישראל 2008 לא שמתי לב אליו.הוא זכה במר צפון ב2005 ifbb אני רק התחלתי להתאמן אז אם אני לא טועה.עמית התקדם מאוד יחסית כבוד .אבל יש עוד המון בודיבילדרים בארצנו הקטנה לעניננו אנו סוטים מהנושא כבר שכחתי מה הנושא בקיצור.

באוגוסט החגיגה הגדולה אני מקווה שאף אחד לא ייפצע או שאף לא יהיה עסוק מדי להתחרות.תגיעו.

אני הייתי 71 קילו על הבמה ב 2006 ו 83 קילו ב 2008, גם אם לא מוכן עד הסוף.
אני כעת 98 באחוז סביר של שומן. במאסה קודמת הגעתי ל 95 באחוזי שומן הרבה יותר גבוהים, ומאסה לפני כן 86 גם כן באחוזים גבוהים. יש לי רישום ומעקב מדוייק, אם הכל יהיה בסדר בחורף אכנס למאסה רצינית עד 103 פלוס מינוס ואחר כך רוצה לעלות עוד קטגוריה.
אבל שוב זה תלוי במיליון דברים.
בכללי יש מתחרים שלא מתקדמים, אבל יש הרבה מאוד שכן עושים את זה, עמית דוגמא מצויינת, אבל גם יודה בנעים עשה שינוי מטורף, אור שרעבי, נאור זיו, בושרי עכשיו, יוסי אדרי, ויש עוד רבים וטובים.
לגבי מישל, הוא אחד המשתפרים בשנים האחרונות, כל הזמן גדל ומשפר איכות, מי שראה אותו ביום חמישי היה בהלם.
כל אופן באמת שאין צורך להיכנס עכשיו לויכוחים, כל אחד זכאי לדעתו בתנאי שיש כבוד הדדי, שיהיה לך רק הצלחה.

ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה

סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
ניגרי ענק מנותק   הגב עם ציטוט