צפיה בהודעה בודדת
ישן 26-06-09, 21:24   #2
נעל
חבר פעיל

עוסק ב:: מדריך חדר כושר

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hypertrophy צפה בהודעה
מילימטר שכל כך קריטי לכוח כללי בתנועה
ואם תגיע למצב שאתה מוותר עכשיו על מלאה לאט לאט הגוף שלך יוותר על יותר אחוזים מטווח התנועה
איזה עומס יש לך על המרפק בדיוק?אתה יודע מה הלחץ הזה שיש לך על הרמפק? מאיזה כייון מופעל הלחץ ואיך הוא פוגע בכלל?
אז בוא נאמר ככה:לחץ על המרפק הוא בשלב השלילי של התנועה[כשהמוט למטה קרוב לחזה] ואז הרדיוס והאולנה[האמה לצורך העיניין] מנסות לברוח הצידה מעצם הפמור [אז יכול להווצר לחץ על המרפק הרבה יותר מאשר בנעילה [מה לעשות שכשעצם נדחקת לעצם אין שום סכנה לגידים ורצועות אבל ההפך כן]
עכשיו הבנת איך יכול להווצר לחץ על מפרק?
כי מהסיבה שציינת אנחנו אמורים כל היום לשכב ואסור לשבת או לעמוד כי זה מפעיל לחץ על חוליות עמ"ש ולחץ על הרגליים ורק בשכיבה אין לחץ על שום מפרק
ואתה אומר שנעילת מרפק זה צ'יט כי זה נותן מנוחה לשרירים?אז באמת שאין לך מושג על מה אתה מדבר זאת שטות שאין כמוה כי בעצם נעילת המרפק בלחיצת חזה אתה מפעיל לחץ שרירי גדול של חזה ושל הטרייספס

אה ועוד דבר....אתה אדיוט בגלל השטות שאמרת שאתה תשאל אנשים מווינגייט ואם הם יגידו ההפך אז אתה שיאים זה חרא או משהו כזה-תחשוב שוב על מה שאמרת ותבין כמה אדיוט אתה.....ל]י מה שאמרת ווינגייט זה הכי חרא שיש כי כל מדריכי ווינגייט שראיתי מדברים שטויות בצורה נוראית אז נניח ואני טועה-אתה משליך על המוסד שלמדתי בו שהוא חרא?-זאת התנהגות מפגרת וטיפשית

בכל אופן-בכל הנוגע לספורט-כפי שהוכח רבות לרופאים[שאין להם התמחות בספורט] לא יודעים על מה הם מדברים
יום טוב-מקווה שלמדת משהו
כי לפי מה שקראתי נעילה מעניקה לך זמן מנוחה.
תנסה בבנץ לנעול, אתה יכול להישאר ככה כמה שניות בכיף, העומס הרבה יותר נמוך על החזה שהמרפק נעול והרוב נופל על הטריספס.
ואמרתי שאני אחשיב את זה כחרא בהנחה שהם אלו שלימדו אותך ככה, אבל ענית לעצמך, אתה למדת את זה מהאינטרנט, בוא לא נסתמך על חומר מהאינטרנט אם כך.
אם מדריך מוינגייט מדבר שטויות זה בגלל שהוא אידיוט ולא בגלל שהמוסד לא טוב, איפה שאתה למדת מבוסס על וינגייט שהיו לפני כולם.
ואתה תופס תחת ומנסה לקלל בניסיון להעלות לעצמך את האגו זה לא מזיז לי מוטב שתפסיק.
נעל מנותק   הגב עם ציטוט