צפיה בהודעה בודדת
ישן 25-06-09, 14:59   #5
יניב צוות ישראלבודי
Fat bastard
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 1,014
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי m.k³o™ צפה בהודעה
שלום חברים
אז ככה רציתי לשאול כמה שאלות על vitalife2000
1)הוא שורף רק שומן ועוזר לשמור את השריר?
2)ברוב התוספים יש איזשהו פאק (xd) מה הפאק בחומר הזה?
3)כמה אפשר לאבד משקל בממוצע של שבוע?
תודה מראש.
ד"א אני יודע שהשאלות שלי מטומטמות אני פשוט סקרן xd
1. ויטה לייף הוא שורף שומן תרמוגני.. זה אומר שהוא פועל בשני מישורים:

א: הוא נותן לך אנרגיה. בדר"כ בחיטוב אתה נמצא על דיאטה דלת פחמימות וזה מוריד לך את רמות האנרגיה, השורפי שומן ממריצים ולכן עוזרים. תמיד בחיטוב יש סכנה לפירוק שריר, אם התזונה שלך נכונה הפירוק יהיה מינימלי.
ב: המוצר מעלה את הדופק ואת הטמפרטורה של הגוף ולכן עוזר לשרוף יותר קלוריות, כמו כן הוא מכיל חומרים כמו קפאין לדוגמה שידועים כעוזרים לניוד חומצות שומן לדם.

2. לא ברור לי לאיזה פאק אתה מתכוון.. אם אתה מתכוון לתופעות לוואי שיש למוצר אז התופעות לוואי הן: האצת הדופק וקצב הלב, ואם תיקח אותו סמוך לשינה זה עלול להפריע לך לישון.

3. אף אחד לא יכול להגיד לך כמה תירד מאחר וזה תלוי בהרבה גורמים: תזונה, גנטיקה, אימונים וכו'..


נ"ב יש פה הרבה אנשים בפורום שמשום מה חושבים שזה חרטה.
שורפי שומן הם לא חרטה, הם עוזרים, אך כמובן שהם נשענים על התזונה שלך, אם התזונה לא טובה שום דבר לא יעזור.

מעבר לזה יש דיבורים על שורפי שומן לא חוקיים.. מן הסתם כל אחד והשיקולים שלו אם להשתמש בהם או לא, אבל בדר"כ יש סיבה שהם לא חוקיים, מאחר והשימוש בהם לטווח ארוך עשה נזק לאנשים בעבר ולכן הרשויות הרלוונטיות החליטו להוריד את המוצרים הנ"ל מהמדפים.
יניב צוות ישראלבודי מנותק   הגב עם ציטוט