ציטוט:
פורסם במקור על ידי atok
גיל, אני אמור להחליף את זה כי אתה עושה ככה? אם אתה אומר מה להחליף תסביר למה, לא רואה שום בעיה אם שום תרגיל, ואני עושה פלייס בתוכנית השנייה לחזה, אני עושה שבוע שבוע בינהם.
למה להוריד ל 6 חזרות? מאסה זה 6-12 חזרות, רוני התאמן עם 12 חזרות, וניראה לי שהוא גדל, לא?
אני בא לאמן מאסה, 6 חזרות זה יותר לכיוון של הכח, אם אני טועה, בוא תסביר את עצמך.
בקשר ל 5 חזרות, 2 מהם הם חימום, רשמתי כי הם גם נחשבים חזרה, אומנם עם משקל של 25% ו 40% אבל חזרה.
כנ"ל איפה ש 4 חזרות, חזרה אחת היא חימום. בתכלס הרוב 3 חזרות עבודה נטו.
וחברה בבקשה, אני מזה לא מעריך תגובות שהם "סתם", מאיזו סיבה אני צריך לשנות? אין לי בעיה שאתם מגיבים אבל הייתי שמח להסבר למה לשנות את זה למה שאתם מציעים, ואם אפשר להסתמך על מקור מסויים כמו מאמר וכ'ו..
שוב תודה ועוד תגובות בונות.
|
אני לא מחשיב חזרות אז אין בעיה עם הסטים.
בקשר לחזרות אני הייתי עושה בין 6 ל8 כי לפי דעתי זה עדיף, ואל תאמר לי קולמן קולמן אתה לא על חומרים זה דבר ראשון.
ובקשר למה שאמרתי לך להחליף, פלייס וכבל קרוס זה אותו דבר. (אם שנינו מתכוונים לזה) אז אם כבר הלכתה על אותו דבר הייתי משלב דאמבלים ועושה פרפר בשכיבה.
יד קידמית אתה עושה כפיפת מפרקים עם מוט +עם דאמבלים +עוד פעם עם דאמבלים רק על הברכיים. אני הייתי מחליף לפטישים בגלל שאין גיוון כמעט. מזה בכלל כפיפת מרפקים על הברכיים?
אני הייתי שם פול אובר במקום הפולי הפוך בגלל שאני אוהב תתרגיל הזה ולדעתי הוא חשוב, אבל זה רק דעה שלי.