צפיה בהודעה בודדת
ישן 01-02-07, 12:56   #3
Ori-Silver
חבר פעיל

הסמל האישי שלOri-Silver

ציטוט:
פורסם במקור על ידי - Idan -
איך אתה יודע איפה אלוהים היה ואיפה הוא לא? אתה לא יכול לדעת כזה דבר. אתה לא יכול להיות בטוח שניצחנו את מלחמת ששת הימים בגלל שאלוהים היה איתנו.

בקשר ליציאת מצריים מה שכתבת, אני לא שולל את יציאת מצריים, אבל אני שולל את הדרך שבה הם יצאו (חצו את ים סוף וכו'). כמו שאני רואה את זה, התנ"ך זהו ספר היסטוריה שהכניסו בו אלמנטים אגדתיים, או פירשו אלמנטים קיימים בצורה לא נכונה.

בקשר לממצאים עם החכמים מלפני 2000 שנה שדיברת עליהם, כמו שאמרתי אני לא מכיר את זה ולכן אין לי מה להגיד בקשר לזה. אבל אני יכול להביא הוכחה מנוגדת ומוכרת מאוד. העולם ע"פ היהדות קיים 5000 שנה. ממצאים ארכיאולוגיים גילו שלדי דינוזארים מלפני מליוני שנים ושלדי אדם מלפני יותר מ-5000 שנה (הרבה יותר). מה ההסבר לזה? מה לגבי תורה גדולה כמו תורת האבולוציה? איך אפשר להפריך כזה דבר כאשר הדמיון בין בני אדם לקופים הוא כל כך גדול?
פעם שאלתי רב את השאלה הזאת והוא אמר לי שכדור הארץ קיים כמו שהמדענים אומרים מיליוני שנים אבל כדור הארץ נחרב ונבנה מחדש הרבה פעמים והפעם האחרונה שזה קרה הייתה לפני 5000 שנה ....בקיצור הדיון הזה סתם מטומטם אני הייתי פעם בבית ספר דתי היום אני לא מאמין בבולשיט הכפייתי הזה לכל דבר שתגיד יהיה לרבנים ולאנשים שמאמינים איזה תשובות מתחכמות אתה סתם מבזבז אנרגייה
Ori-Silver מנותק   הגב עם ציטוט