צפיה בהודעה בודדת
ישן 21-06-09, 02:56   #38
yaron
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי orev צפה בהודעה
נו עוד פעם "אני מכיר אנשים ש...אמרו לי ש.." איפה כולם? למה אפ אחד לא באה אליי? למה שנה וחצי יש לנו לקוחות קבועים והם רק מיתרבים?
כל אלו שחוטפו,למה לא רצו לטבוע אמ-אממה של החברה?!? לגבי קופסה זהובה בכלל הסתבכת,כי המוצר הזה הוא לקטוז-פרי ודבר היחיד בכל פרוטאין שיכולה לגרום לצינור,זה לקטוז ...אבל גם זה בסדר,גם אני לפעמים מנסה לשכנע את עצמי שרק מה שאני עושה זה נכון,אז אתה גם יכול,אין בעיה)))
אה! ולגבי מחיר,זהו ליין שמייצר לעוד 14 חברות ממותגות בארה"ב,עם לא הבנת,עז מוכרים שם את אותו אינטראקטיב שנקרא אחרת,למשל נוטראבוליקס,אוק? עז ברור מאליו שיש הסכימי בילדיות והיצרן לא חודר לשוק הזה ע"מ לשמר את סטאטוס קוו,הליין שיש לנו פה,מיוצר וממותג לשוק הפנימי של קנאדה,בגלל זה הלקוח קצה המאושר לא צריך לשלם הוצאות חברה על חסויות ופירסומות)))
כן כן כן האיזוליט כן חח וזה היה הכי מצחיק שחלבון איזוליט עושה לאנשים כאבי בטן זה הכי מראה מה אינטראקטיב שווים חח הרי חלבון איזולייט לא אומר לעשות בעיות בבטן והוא כן עשה חח

והגיינר שלהם הממוטה2500 חח זה בכלל מכה 84 גרם סוכר למנה ו 18 גרם שומן רווי חח זה גיינר מסוכן לבריאות ממש,טוב נו מה אני מתווכח עם הסוכן של אינטראקטיב שאמור להרוויח מהם כסף זה הרי ברור שאתה תגן על החברה הירודה הזאת שהיא על הפנים לילה טוב
yaron מנותק   הגב עם ציטוט