ציטוט:
פורסם במקור על ידי Status76
Toda,gever!Erez ve Michal mizman lo mitamnim sham,ani asiti taut she hidashti manuy be Atlant.Ata jodea le ma ani mitkaven.Heder kosher ahla aval baal ha-bait....hhhhhh....Be keif haiti over eleihem.Dereh agav,Maks mofia ezlahem midey paam?Shanim lo raiti oto,mi az she nasa lilmod le Ukraina.Ani lifney kama hodashim ithatanti.Esh hevre hazakim be fitness adain?
|
מזל טוב גבר , להיות נשוי זה לא קל צריך הרבה סבלנות , אני כותב מניסיון אני נשוי כבר 4 שנים . בהצלחה שיהיה לכם.
אין חבר"ה חזקים כל כך בחדר כושר פיטנס חוץ מתמיר ואיזה ילד קטן חצי רוסי בשם איתי . יש אולי אחד שתיים שהם בסדר שם הרוב זה ילדים תלוי בשעה שאתה בא . בין 5-8 ממש גננון בית ספר כיתות שלמות לכן אני בא אחרי שמונה כל ערב.
אתה יודע לאן הם עברו להתאמן ארז ומיכאל או שהם הפסיקו . אני עובד עם אמא של מיכאל באותה עבודה .
כרגע למייטב הבנתי תמיר מחפש מדריכים העיניין שהוא רוצה קצת לגוון יש לו שתי מדריכים רוסים נמוכים ורזים אבל תותחים שתיהם אלופי העולם בהיאבקות ג"דו וסמבו אחד מהם אתה בטוח מכיר הוא האח הקטן של ברוניק בחור בשם אלכס השני קוראים לו אנדרי שתיהם טובים.
משה המדריך הותיק שהיה טס לארה"ב ל-9 חודשים הוא חוזר בסוף החודש ומיד חוזר לעבוד בפיטנס .
לפעמים יש מחלפיה אחת בשם שלומית לא משהו הייתה עובדת בסי קלאב .
באופן כללי תדע לך שתמיר שינה המון את החדר כושר והוא כל הזמן מוסיף ומשנה לטובה את המקום והוא עדיין הכי זול בעיר .
שנה טובה אחי תיהיה בקשר ובהצלחה בהמשך .
כולם אומרים שפליקס חולה נפש אפילו אשתו שחוטפת ממנו מכות חופשי כל הזמן . הוא אנטיפאט שממש מלא בעצמו .