ציטוט:
גל, אני מבין שקרלוס עלה לך לראש לאחרונה... אם על מחקרים אתה לא מסתמך אז על ניסיון אתה כן תסתמך?
אם אני יגיד לך שב-5 שבועות גדלתי יותר ממה שגדלתי ב-3 חודשים לפי תכנית רגילה אתה תאמין?
אני בספק!!!
|
גולן, אתה יודע שאתה לא צריך להגיד לי כלום, אני מכיר אותך טוב ואני יודע בדיוק מה השינויים שאתה מדבר עליהם. אני רק מנסה להיות כאן מציאותי, קרלוס עלה לי לראש?..., לא זה לא זה, אני לא אמרתי כאן שזה לא נכון, אני אמרתי שזה לא קבוע לכל סוג אימון. אם היו בודקים מתאמנים מנוסים שאחד מהם מבצע 6 סטים והשני מבצע 20 יכול מאוד להיות שהתוצאות יהיו שונות...,כלומר שלראשון יקח 48 שעות לגדול ולשני קצת יותר אך עדיין,
זה לא אומר כלום,
אין מצב בעולם שמתאמן "נקי" יבצע אימון מסויים, ללא לפגוע בעצמו, עם יכולת להתאמן בשנית לאחר שבוע, כאשר הגדילה תמשך במקביל לאותה תקופה!.
אפילו בין העלית של הגנטיקה, לא קיים כזה דבר. אפילו אם התהליכים הללו היו נמשכים לתקופה שכזו, הם אינם היו נשארים בפסגה, אלא מתחילים לדאוך מהר מאוד. מה שמטה את המאזן לטובת שתי עליות של אותם התהליכים לתקופות קצרות אשר יביאו לתהליכים ממושכים ואופטימליים של היפרטרופיה וסינטזת חלבון.
אני רק מנסה לתת קצת ראיה מציאותית כאן, קרלוס בא בגישה מאוד נכונה ומציאותית, שלא כל מחקר יכול להוות סימוכין לדבר כלכך כוללני כמו אימונים ותזונה.
מה שכן, גם רוב המאמרים הרציניים, ואני לא מדבר על BB וכדומה, אלא על מאמרים שמתבססים על מחקרים, לא תמיד נכונים!. מדענים, תזונאים (אממ, יעל דרור, אממ), וספורטאים רבות מסתמכים על אותם קביעות של מחקרים ורואים בהן כ-אות משמיים- ומיד רצים לכתוב מאמר על שיטה מסויימת המקבלת השלכה אינדוודואלית כלפי כולם. כאשר בעצם חלק מאותם הדברים הם נכונים חלקית, או פשוט מתייחסים לסוג מסויים של אנשים, אימונים, מצבים וכו'....
באמת גולן, הרי שנינו יודעים טוב מאוד שהכל יכול לקרות ושלא צריך לשלול שום דבר בתחום הזה.
ABCD..., אני אף פעם לא אחזור לעשות, כי פשוט אין בזה הגיון, אך אני לא תמיד אקפיד על גירוי של 48 שעות..., אני עדיין אמשיך לחקור ולנסות לראות איך גופי מגיב למצבים שונים.
הריי, פאק בנאדם, אין אפילו מישהוא שיודע מה גורם לשרירים לגדול!

.
רק עכשיו שמתי לב לאותיות הקטנות..., טוב לפחות אני זוכר.