ציטוט:
פורסם במקור על ידי max75kg
מה שמצחיק שאתה עד כדי כך פטתי כדי לבקש עצות ממתחרים.
כן, קראתי ספר ואני חש. יש לך בעיה עם זה? זהו שמה שכתוב בספר הוא החשוב לא ההתנהגות שלי ומה שכתוב שם זה שמתאמנים ברמה של מתחרים אלה מתאמנים בעלי פוטנציאל גנטי שונה! אנשים בעלי פוטנציאל גנטי כזה יתפתחו מתוכניות שיהיו מורכבות מהרבה מכונות, תוכניות בנפח גבוה ולא לשכוח שרובם יהיו על סטרואידים.
ואנשים, אני לא רציתי לעבור את הקורס הזה בשביל הכסף, אני רציתי לעבור אותו לידע כללי כמו ניגרי ענק. אין לי רצון לעבוד בתור מאמן בעתיד אבל הקורס יכול לעזור לי ללמוד דברים חדשים
להיפרטרופי, אין לי מושג מה הבעיה שלך איתי, ומה הבעיה שלך עם תוכניות בנפח נמוך אבל אם הן לא עבדו עליך כנראה שלא ניסית את התוכניות הנכונות
|
הבעיה שלי איתך היא ההתנשאות שלך[וכן אני מרגיש חופשי להתנשא מעלייך כמו שאתה מרגיש חופשי לעשות את זה מעל כולם]
בעיה נוספת היא תפיסת עולם מוטעית שאתה מנסה להנחיל אצל כולם
תכניס כבר לראש-תכניות עם נפח נמוך לא עובדות למטרת מאסה!!!!! אלא אם כן יש לך יכולת ממש גרועה להתאושש [ואני מתכוון ממש ממש גרועה]
אתה מדבר כאילו אתה מומחה למשהו ובינתיים אתה מדבר רק שטויות פה
You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
 לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
|