צפיה בהודעה בודדת
ישן 07-06-09, 20:58   #26
tommybilt53
חבר פעיל

Max תסתכל על מה שאמרתי מקודם באשכול אני הגדרתי את זה שונה אבל על אותו עקרון, והיו פה חלק שהמשיכו לדגול להתאמן ללא חגורה ככה שלא חידשת ת'כלס משהו חדש שלא נאמר.

אתה ועוד הרבה מדברים בכללי ת'כלס בלי להבין את העניין הפיזיולוגי בגוף ולכן רוב הדברים שנאמרים פה הם חירטוטים של אנשים ששמעו ממישהו שאמר מהסבתא שלי... ואני לא מקבל ולומד ומסיק מסקנות מכאלה במיוחד לא בעניין של בטיחות כמו חגורת אימון.

שימו לב ותפעילו ת'שכל הפעם קצת כנראה שלא הבנתם את השאלה והדילמה האמיתית מה שאנשים ובודיבילדרים עושים אני יודע וראיתי בגלל זה אני שואל את השאלה הזאת :
אני יסביר את השאלה שוב בצורה מפורטת יותר זה דורש הקדמה קצרה - ברגע ששריר מתעייף אז הוא מתעייף וזה לא משנה אם אתה מרים 100kg או 200kg עייפות זה עייפות לכן לא שייך לומר באיזה רמה המתאמן או כמה משקל הוא מרים מהסיבה ההגיונית והמתבקשת שזה לא משנה המשקל זה הכל יחסי לגופו ולכן לקראת סיום התרגיל אני חוזר לא משנה אם הוא ביצע 10 חזרות עם משקל גבוה או נמוך ברגע שהמתאמן לקראת סיום התרגיל השריר אמור להיות עייף ברוב המקרים כדי להשיג את התוצאה המתבקשת, וזה אומר שבשני המקרים בשלב הזה של התרגיל שני סוגי המתאמנים נמצאים לכאורה באותה רמת סיכון פציעה מכיוון שאין קשר לכמה משקל הוא נושא אלא לדרגת העייפות של השריר (תאמינו לי שגם 50kg יכולים לעשות נזק בלתי הפיך בגב).
לכן לפי ההסבר הזה שהוא תואם לעובדות הפיזיולוגיות אני יכול להבין שאלה ששמים חגורה כנראה עובדים בעצימות גבוה ביחס לגופם ולכן זה דורש חגורה כדי להשיג הגנה מקסימלית.
ואלה שלא שמים חגורה כנראה לא עובדים בעצימות גבוה כל-כך ולכן פחות מתבקש חגורה במקרים אלו.
זאת מסקנתי האישית שהגעתי אליה לפי עובדות שקראתי על הפיזיולוגיה של הגוף.

עכשיו אחרי שהסברתי לכם את המסקנות שלי שמישהו יסביר אם הוא חושב אחרת ואני מוכן לשמוע דעה של כל אחד אבל שיודע מה הוא מדבר...
ולגבי המאמר של zaltan שצירפת שמישהו אולי יעזור להסביר מה רשום שם. תודה לכל העוזרים.
tommybilt53 מנותק   הגב עם ציטוט