אשכול: מספר שאלות
צפיה בהודעה בודדת
ישן 06-06-09, 04:05   #7
מקסימוס1
Banned

:d
ציטוט:
פורסם במקור על ידי black צפה בהודעה
שלום לכולם.
יש לי מספר שאלות:
1. מתי כדאי לעשות את האימון האירובי? אחרי האימון משקולות, בימים נפרדים או לפני?
2. אני אשמח להסבר או מאמר בנוגע להעמסת פחמימות, והאם צריך לעשות את זה גם בזמן חיטוב?
3. זה משנה אם אני עושים סטים של מתח כל יום בנוסף לאימון במכון, או שזה פוגע במנוחה?

תודה לעוזרים!
שלום לך....! קצת פנוי וראיתי תשאלות,אז נתכבד לענות לך!

לגבי ארובי, ליפני/אחרי אימון...? זה תלוי במאגר האנרגיה שתירצה לישמור...??אנארובי,או מישקולות בכללי,דורש מאגר אנרגטי גדול,ויש לישמור עליו,לכן אולי לרוב עושים את הארובי אחרי,כשלמרות זאת,זה עשוי ליפגום בו,ולהמעיט את זמן העשיה,מבחינת אנרגיה וכוח המשכיות!!ובמיוחד בתקופת אוף-סיזן,כשפחות חשוב החיטוב,אפשר לעשותו ליפני..!ולהמשיך במישקולות,למרות שזה עשוי לקחת מימך,די הרבה כוח להמשך!

לגבי מתח כל יום,ובמידה סבירה,אני סבור,שזה אפשרי,וזאת עם ממש אתה מיתכוון לעלות תנתון הזה(גב) כי הוא חשוב לך!
סך הכל,משך האימון הבודד לגב,שהוא המת בכללותו,אורך אולי כ10 דקות,ואין עליו להעיב על המשך היום,או תרגילים אחרים,שבעצם לא קימים,לכן,זה לא כל כך נורא...!!כל יום,זה קצת הגזמה,אז שההיה במנון סביר!הדבר היחיד שיכול קצת ליפגום ביום למחרת,זה אם יש לך יד קידמית,כי המתח קשור בה/וכבר יום אחרי,אתה עלול להיות עייף בנושא,בגלל יום קודם(מתח שמפעיל יד-קידמית)
לגבי גב,יום אחרי,לא תמיד נורא,כבר אמרנו,מתח בילבד הוא נקודתי,ויש לגוף במיוחד לגב,יום להתאושש!

כל טוב לך....! בהצלחה...!!
ו
מקסימוס1 מנותק   הגב עם ציטוט