שלום לכולם,
אני ינסה לעשות קצת סדר בבלאגן, העליה של החלבון של אופטימום היא עליה עולמית המוצר בחו"ל עלה באזור ה37$-38$ והיום תלוי איפה אתה מסתכל המוצר עולה באזור ה44$
מעבר לכך שימו לב שהחלבון של אופטימום הוא החלבון היחדי שעלה במחיר, שאר החלבונים נשארו באותו מחיר אם זה היה תלוי בנו המחיר היה נשאר אותו דבר אבל לצערי המחיר עלה לנו בצורה משמעותית (גם בגלל העליה של מחיר המוצר וגם בגלל שהדולר השנה באזור ה4 לעומת שנה שעברה באותה תקופה שהיה 3.2) ואנחנו השתדלנו לעלות את המוצר כמה שפחות אני יכול להגיד לכם שבתור אחד שנמצא קצת מאחורי הקלעים למרות העליה של מחיר המוצר אנחנו לא מרוויחים יותר אפילו לא באגורה אחת, אם כבר ההפך.
לגבי אתרים שמוכרים את המוצר במחיר זול יותר, קיום יש לנו מערכת שמתעדכנת און-ליין בהתאם למחיר המוצר בחנות וברגע שמגיעה סחורה במחיר חדש זה כבר מתעדכן באתר ואצלנו כל החלבונים של אופטימום זה רק הסחורה החדשה לא נשאר לנו משהו מהסחורה הישנה ולדעתי בכלל בישראל כבר אין לפחות שבוע משהו מהסחורות הישנות, שימו לב שהשק חלבון לדוגמא בנתיים נשאר באותו מחיר בגלל שיש לנו כמה יחידות בודדות מהמלאי הישן אנחנו משתדלים לצאת עם הלקוחות כמה שיותר בסדר ולדאוג לכם כמה שאפשר.
אם בכל זאת מצאתם מחיר יותר זול תרגישו חופשי ליצור איתי קשר במספר הישיר שלי: 050-6929029 או דרך המייל שלי:
shlomik@israelbody.org.
שיהיה לכולם סופ"ש נעים,
שלומיק