צפיה בהודעה בודדת
ישן 03-06-09, 18:06   #18
elipog87
חבר פעיל

חדר כושר: חד"כ פרטי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי tommybilt53 צפה בהודעה
ד"א קבלו טיפ חשוב (הרבה לא יודעים את זה בארץ): Power rack או בלשוננו "כלוב" הוא ציוד חובה לכל מכון כושר במיוחד בסקוואטים ועוד כמה תרגילים.

ומי שבונה מכון כושר ביתי להלן רשימת ציוד קצרה ולא זולה יחסית אבל מקצועית בהחלט ויכולה לספק תוצאות מקצועיות בהחלט:
1) סט משקולות מקצועי 5lb-100lb 20 pairs - עלות משוערת 10,000 ש"ח
הפלטות והמוטות הקצרים שבאים בהברגה אני לא אוהב אותם הם לא בטיחותיים.

2) power rack "כלוב" (מוצר חובה בכל חדר כושר ללא מדריך בעיקר המולטי-טריינר של usa) - עלות נע בין 6500ש"ח - 20,000 ש"ח. יש גם יותר זולים ב2000 ש"ח אבל אני לא אוהב אותם.

3) פלטות אולימפיות - 10 ש"ח לקילו בערך.

4) מוטות אולימפיים - 250 +- זה הסיני שמוכרים בחנויות בארץ עושה את העבודה גם למתקדמים.

5) רצפת גומי - בערך 250 ש"ח למ"ר.

6) ספה מתכווננת מקצועית - עלות בין 1500 - 5000 ש"ח תלוי באיכות.

הציוד הוא מקצועי לחלוטין ומיועד לאנשים שלא רוצים להתפשר על איכות עבודה ובכל זאת מעוניינים להתאמן בבית. ד"א בארה"ב זה הולך חזק שם בבתים הסוג ציוד הזה אצל מתאמנים.
"הכלוב" הוא הכרחי וחובה הוא מחליף למעשה את המולטי-טריינר מהסיבה שהוא מאפשר לך לבצע עליו מגוון רחב מאוד של תרגילים ללא שמירה.
הציוד שנתתי מיועד לאנשים שיודעים להתאמן מכיוון שכל התרגילים הם חופשי.
המחירים שמצאתי הם לציוד חדש אפשר לחפש גם משומש בחצי מחיר.

דורש חדר שלם בבית או חנייה סגורה למי שיש אין מה לעשות.

זה לא מחליף עדיין חדר כושר אבל בהחלט ציוד שנותן אימון מספק ומקצועי ללא ספק.
כדי לקבל אימון כמו שיש בחדר כושר יש להוסיף מספר מועט של מכשירים וזה מושלם אבל נתתי פה רק את החובה והבסיסי ביותר לדעתי.

תעשו חישוב יחסית לתחביבים אחרים זו השקעה שדי משתלמת לטווח הארוך למי שיש מקום בבית.
אדוני היקר...כרגע אני בחור בן 22...באוקטובר אני מתחיל ללמוד (סטודנט) בע"ה נסיים את התואר נעשה כסף ואז נקנה ציוד ברמה שדיברת עליו...נכון לעכשיו..השקעתי כ1500 ש"ח וכרגע זה מספק אותי לכל תרגיל ותרגיל..(התאמנתי בחדר כושר לפרקים ולמדתי איך להתאמן נכון..)
elipog87 מנותק   הגב עם ציטוט