צפיה בהודעה בודדת
ישן 02-06-09, 20:49   #14
Max90kg
חבר פעיל

הסמל האישי שלMax90kg

כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
שלח הודעה דרך ICQ אל Max90kg

ציטוט:
פורסם במקור על ידי נעל צפה בהודעה
עלייה בהחלט גדולה, בגלל שאתה לא מעמיס על כל הגוף אתה יכול להתמקד ולהשקיע הכל בשרירים הגדולים, זה למה יש עלייה גדולה במשקלים.
אבל וזה אבל גדול= עלייה במשקל מעניין לבנאדם הנורמלי תתחת, מה שחשוב זה איך שאתה נראה עם העלייה הזאת אחרת זה לא מדד בכלל.
ומי יודע אולי היד שלך הייתה גודלת יותר מיותר סטים, זה שהתחזקת בחזה לא אומר שהיד גדלה ואם כן אז אולי הייתה גודלת יותר, מה שבראש שלך.
כך בחשבון שהיית צעיר יותר שהיית על abc ולכן גדלת גם יותר לאט, הרמות טסט' נמוכות יותר שאתה צעיר [הכוונה מתחת ל16]
אני בגיל 14 בקושי גדלתי בשנה הגעתי למה שמתאמן מתחיל מגיע בחודש, אבל עכשיו אני גדל מהר.
בכל מקרה מה שבראש שלך אם זה עובד לא צריך לתקן כמובן.

אתה צריך ללמוד לסתום את הפה, אם איך שאתה נראה אין לך סמכות לתפוס תחת על אף אחד, והמראה שלך בהחלט לא מדד להצלחת התוכנית המדהימה שלך, מילא היית בגודל טוב היית יכול להתלהב כמה שהתוכנית שלך יעילה, בנתיים סתום תפה ותפסיק לתפוס תחת על כל הפורום פה.
תודה
תאכלס גם עליתי במשקל הרבה יותר. נרשמתי לישראלבודי בספטמבר 2008 כשעוד הייתי עובד בתוכניות גרועות בכינוי max70kg כי שקלתי אז 70 ועכשיו אני שוקל 79.5 (כוסעממק התקעתי על זה כמה שאני לא אוכל לא עולה ל-80!!)
Max90kg מנותק   הגב עם ציטוט