ציטוט:
פורסם במקור על ידי max75kg
אני מתאמן קצת יותר משנתיים ובשנה וחצי הראשונות התאמנתי בתוכניות של המאמנים (abc עם 12 סטים לשריר גדול ו-9 לקטן וגם abcd עם 16 סטים לשריר גדול ו-12 לקטן). הגעתי למצב שאחרי שנה וחצי עשיתי בבנץ' פרס 65 קילו rm6 תקלוט לאיזה מצב הגעתי. היום לאחר כחצי שנה מאז שהתחלתי לעבוד עם תוכניות נורמאליות אני עושה כמעט 100 קילו בנץ' פרס וגם שאר המשקלים גדלים וגם אם לדעתך עדיין העלייה לא גדולה אני מרוצה מהתוצאות
|
עלייה בהחלט גדולה, בגלל שאתה לא מעמיס על כל הגוף אתה יכול להתמקד ולהשקיע הכל בשרירים הגדולים, זה למה יש עלייה גדולה במשקלים.
אבל וזה אבל גדול= עלייה במשקל מעניין לבנאדם הנורמלי תתחת, מה שחשוב זה איך שאתה נראה עם העלייה הזאת אחרת זה לא מדד בכלל.
ומי יודע אולי היד שלך הייתה גודלת יותר מיותר סטים, זה שהתחזקת בחזה לא אומר שהיד גדלה ואם כן אז אולי הייתה גודלת יותר, מה שבראש שלך.
כך בחשבון שהיית צעיר יותר שהיית על abc ולכן גדלת גם יותר לאט, הרמות טסט' נמוכות יותר שאתה צעיר [הכוונה מתחת ל16]
אני בגיל 14 בקושי גדלתי בשנה הגעתי למה שמתאמן מתחיל מגיע בחודש, אבל עכשיו אני גדל מהר.
בכל מקרה מה שבראש שלך אם זה עובד לא צריך לתקן כמובן.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי the-one
חלאס לזיין תמוח למה כלכך הרבה סטים חאלסס כבר נמאס מהאנשים שהולכים לפמפמם בייספס וחזה..
חלאס צריך לתת דגש רק על השריירם הגדולי ם6סטים לגדול ו 3לקטן גם זה יותר מידי אז חלאס לזיין תמוח!!!
תעבוד חזק תרגילים מורכבים מעט סטים שתוכל להתאושש זה שהמטומטם הזה אומר לך 9-10 לגדול ו 7לקטן זה לא אומר שתקשיב לו.
|
אתה צריך ללמוד לסתום את הפה, אם איך שאתה נראה אין לך סמכות לתפוס תחת על אף אחד, והמראה שלך בהחלט לא מדד להצלחת התוכנית המדהימה שלך, מילא היית בגודל טוב היית יכול להתלהב כמה שהתוכנית שלך יעילה, בנתיים סתום תפה ותפסיק לתפוס תחת על כל הפורום פה.
תודה