צפיה בהודעה בודדת
ישן 02-06-09, 17:34   #6
wowohw
חבר מתחיל

חדר כושר: בבית

ציטוט:
פורסם במקור על ידי or 17 צפה בהודעה
אתה רוצה להיות 37 38 חטוב?אתה צוחק אלי?אולי אני לא מבין,אתה כרגע די רזה אמור להיות(לפי הנטונים שלך המישקל שלך די נמוך לגובה שלך ולא מיסתדר לפחות לי)+אני חושב שאתה לא צריך חיטוב לפי הנתונים,אבל זה ררק יראו שיהיה תמונה,ואני ממש מקווה שאני טעיתי ולא רשמתה 37 38 קילו !!
:o העצמות שלי שוקלות יותר מ-37-38 קילו

יש לי יחסית הרבה שומן בבטן וברגליים הכוונה היא להיקף יד 37-38 חטוב.... אני אעלה תמונה עוד מעט כשאני אמצע את הכבל מהפלא למחשב

ציטוט:
פורסם במקור על ידי cortex צפה בהודעה
בקשר ל-1 כן זה סבבה אבל תקפיד לעבוד על כל הגוף בכל אימון אם אתה עושה 3 פעמים בשבוע עם מנוחות בין לבין
ובקשר למטרה שלך המשקולות יעלו אותך במאסה לרוב אלא התזונה אם אתה במאזן קלורי שלילי את לא תעלה במאסה ..
בקשר ל-2 מה השאלה שלך איך שותים את זה? אבקה+מים/חלב בתוך בלנדר/שייקר מתערבב ושותים
בקשר ל-1:
כן מנוחה בין סט לסט לפי מה שהבנתי אמור להיות בין דקה לבין דקה וחצי מנוחה... לעשות 3-4 חזרות של 12 . בקשר למאסה... טוב מאוד שאני לא יעלה מאסה בינתיים אני לא מעוניין בעוד מאסה על הגוף אני רוצה להוריד את אחוז השומן שלי בגוף כי עד כיתה ט' ככה הייתי ממש שמן ( עכשיו אני מסיים י"א נשארתי גן אם זה לא מסתדר לכם עם הגיל ) ונשארה לי בטןן וברגליים... כל שאר הגוףיירד לי משמעותית... גנטיקה fuck ....

בקשר ל-2:
לא יודע זה אבקה חשבתי מסניפים את זה אנעקף....
wowohw מנותק   הגב עם ציטוט