צפיה בהודעה בודדת
ישן 30-05-09, 21:11   #236
ניגרי ענק
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי

הסמל האישי שלניגרי ענק

כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן

ציטוט:
פורסם במקור על ידי arbel2 צפה בהודעה
אולי תפסיקו להיות ילדים קטנים שחיים בסרט שהם יודעים מה זה באמת להיות באדיבילדר ?
ותפסיקו להשוות ספורטאים אולימפיים למפתחי גוף מקצועיים
השקעה=להתאמן כמו מטורף שיש לך ספונסר מאחוריך וצוות מאמנים שמשקיע בך את הנשמה כדי שתגלח עוד 2 מאיות מהשיא האישי שלך
הקרבה=לגור בדירות חרא עם ריהוט גן במקום רהיטים ,לישון על מזרון על הריצפה ולהשקיע כל שקל שיש לך (וגם לא מעט שקלים שאין לך) בדברים שאתה צריך לפיתוח גוף
ועזבו אותכם מחומרים ,יש למישהו מושג כמה יקר זה לאכול אוכל איכותי בכמויות של באדיבילדר מקצועי ? רק בשר עולה לאנשים בארץ משהו כמו 600-700 שקל בחודש ,ודגים זה בכלל יקר.

תוציאו את הראש מהתחת ,תצאו מהבועה של לגור עם ההורים ,תעברו קצת משהו בחיים שלכם (כמו לשלם שכר דירה לעצמכם ) ובשם אלוהים תפסיקו לעשות פוזות שאתם יודעים משהו על משהו....ילדים בני 17 שאפילו לא קרובים ללהיות מפתחי גוף תחרותיים ,לא יכולים להבין מה זה להיות מפתח גוף תחרותי ומה זה דורש.

אני מפחד אפילו לעשות חשבון על כל ההוצאות שלי שקשורות לספורט.

ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה

סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
ניגרי ענק מנותק   הגב עם ציטוט