צפיה בהודעה בודדת
ישן 30-05-09, 16:23   #9
hell
מתחרה מקצועי - חבר על

הסמל האישי שלhell

ציטוט:
פורסם במקור על ידי arbel2 צפה בהודעה
אולי תפסיקו להיות ילדים קטנים שחיים בסרט שהם יודעים מה זה באמת להיות באדיבילדר ?
ותפסיקו להשוות ספורטאים אולימפיים למפתחי גוף מקצועיים
השקעה=להתאמן כמו מטורף שיש לך ספונסר מאחוריך וצוות מאמנים שמשקיע בך את הנשמה כדי שתגלח עוד 2 מאיות מהשיא האישי שלך
הקרבה=לגור בדירות חרא עם ריהוט גן במקום רהיטים ,לישון על מזרון על הריצפה ולהשקיע כל שקל שיש לך (וגם לא מעט שקלים שאין לך) בדברים שאתה צריך לפיתוח גוף
ועזבו אותכם מחומרים ,יש למישהו מושג כמה יקר זה לאכול אוכל איכותי בכמויות של באדיבילדר מקצועי ? רק בשר עולה לאנשים בארץ משהו כמו 600-700 שקל בחודש ,ודגים זה בכלל יקר.

תוציאו את הראש מהתחת ,תצאו מהבועה של לגור עם ההורים ,תעברו קצת משהו בחיים שלכם (כמו לשלם שכר דירה לעצמכם ) ובשם אלוהים תפסיקו לעשות פוזות שאתם יודעים משהו על משהו....ילדים בני 17 שאפילו לא קרובים ללהיות מפתחי גוף תחרותיים ,לא יכולים להבין מה זה להיות מפתח גוף תחרותי ומה זה דורש.

אני החודש מסיים לשלם את ההלוואה שלקחתי מהבנק בשביל שאוכל לקנות מספיק אוכל כדי לעלות על הבמה בשנה שעברה.
לא זוכר מתי קניתי חולצה חדשה או השקעתי במכנס יפה.
כל שקל שהרווחתי הלך לתזונה ולתחזוקת הגוף לקראת תחרות.

ולנושא העיקרי של הפוסט:
לא הייתי בתחרות, כן ראיתי את עמית ואת מאור כמעט כל יום בחודשים שקדמו לתחרות.
הם נראו מדהים.
לפי התמונות היו צריכים להיות מדורגים גבוה יותר, אין לי ספק בכלל.
לגבי מקום 3 או 2 או 1 בכלל, צריכים להיות שם ולעמוד על ההבדלים.
אני סומך על שני המתחרים המופלאים הללו שינתבו את הכעס והבזיון לדרכים טובות ויתקדמו למקום שלא יהיה ספק בכלל בתחרות הבאה מיהו האלוף.

לצערנו זה ספורט שהוא תחרות יופי (גם אותו אחד שאתם מעריצים, אלי האנה, אמר את זה),
אם היו הודפי כדור ברזל או כל ספורט אחר שניתן למדוד במספרים, אין ספק שהיו מקבלים את המקום שמגיע להם.
כאן זה לא המצב.

שבת שלום לכולם.
hell מנותק   הגב עם ציטוט