צפיה בהודעה בודדת
ישן 26-05-09, 19:18   #13
Max90kg
חבר פעיל

הסמל האישי שלMax90kg

כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
שלח הודעה דרך ICQ אל Max90kg

ציטוט:
פורסם במקור על ידי tommybilt53 צפה בהודעה
בואו נעשה סדר בבאלגן ולא לקפוץ באמירות בלי לבדוק אותם.

בתמצית העניין עד כמה שניתן כי זה נושא ארוך יחסית ומורכב ותלוי בהרבה גורמים משתנים:
העניין הוא כזה - חלבון כפי שאתם בטח יודעים הוא המרכיב שממנו נבנה השריר.
הפחמימות הוא המרכיב שמספק את האנרגיה להובלת החלבון לתאי השריר.

במידה ואין כמות מספקת של פחמימות שיובילו חלבונים לשריר הגוף לוקח את החומר שהוצר מהחלבון מהשריר והופך אותו לפחמימה בכדי למלא את החוסר הנדרש, כן כן..... הגוף שלנו יודע לקמבן גם מתי שהוא מרגיש שהוא צריך, ואז אנחנו למעשה ממלאים מצד אחד חלבון אבל מצד שני מפרקים אותו ממקום איכותי יותר ככה שזה מפריע לקצב ההתקדמות שלנו אם בכלל.

עכשיו מתאמנים מתקדמים משתמשים גם בגיינרים מהסיבה שגם הם רוצים לעלות במשקל שלא תחשבו שלא מתאמנים מקצועיים מגיעים למשקלים של 140-150 ק"ג ואת זה לא משיגים ביום אחד זה תהליך ארוך ומורכב.

וmoo גיינר זה לא תחליף לארוחות מסודרות במקרה של עלייה במסה.
זה יכול להחליף ארוחה כן אבל אם אתה רוצה לצבור מסה זה רק תוספת מכיוון שבכדי לעלות במשקל לא מספיק הגיינר בלבד זה תוספת להשלמת הכמות שקשה להשלים וזה לא במקום ארוחות ח'ברה תפנימו את זה.
מה שסימנתי זה ממש ממש לא נכון ולא עובד ככה. אני לא יכול לתת לך הסבר לזה כי אין לי הרבה ידע אבל אם מישהו יותר מבין ממני יבוא הוא יוכל לפתח את הנקודה יותר. חוץ מזה מה שאני אומר לך זה שאין קשר בין כמה מסת שריר אתה רוצה לעלות ליחס חלבון פחמימה בגיינר. הגיינר סה"כ משלים לך ערכים וגם מתאמנים במשקל 140-150 לוקחים גיינר כדי להשלים ערכים תזונתיים כי הם צריכים 5000-6000 קלוריות ליום (לא סגור בקשר למספרים האלה זה סתם ניחוש) ולא קל להגיע לזה מאוכל רגיל...
Max90kg מנותק   הגב עם ציטוט