צפיה בהודעה בודדת
ישן 26-05-09, 18:48   #14
tommybilt53
חבר פעיל

שמע אני לא אומר לך דברים סתם... שמע כל שאלה זה נושא שלומדים אותו שנים ולימודים רציניים זה לא תחום של חובבנים כדי לראות תוצאות אתה צריך לדעת מה אתה עושה ב 100%.
ואני לא מדבר על אלה שמתאמנים ומקבלים שרירים וסבבה להם אני מתכוון לתוצאות מקצועיות כמו בחו"ל וגם בארץ.
כגון עליית מסת רצינית של שריר תוך כדי מתן דגש על אחוזי שומן נמוכים לאנשים עם נטייה לאחוזי שומן גבוהים או להפך לאנשים עם נטייה לירידה במשקל או בעיות ספיגה שונות למיניהם זה דורש ידע מקצועי ביותר.

יכול להיות שהדיאטנית ספורט תקלע למטרה במקרה שלך אבל זה יהיה אולי מתוך הימור של סקרים או ייעוץ כללי כזה שמקובל לעשות.
ת'כלס במקרה שלך אתה בתת משקל רציני (מצטער לבאס אבל כח רצון טוב יעלה אותך למעלה, הכל תלוי בך).
ובמקרים כאלה לפני שמתחילים יעוץ קודם כל צריך לבדוק שהבעיה של המשקל היא לא בריאותית כי אחרת כל ניסיון כזה או אחר לעלות במשקל הוא כמעט חסר תועלת, ואני מתכוון לנטילת תרופות למיניהם בעבר או בהווה, בעיות עיכול וספיגה שונים, חילוף חומרים, וכו'.
אחרי ששללת את האופציות האלה אתה יכול להתחיל לבנות תפריט לעלייה במסה, כי אחרת חבל על הזמן אתה מהמר ואתה אולי נותן פול גז בניוטרל.
ואני ממליץ לך לפנות לבנאדם שמתמחה בפיתוח-גוף שיודע מה הוא עושה אם אתה רוצה לראות תוצאות בלי לשחק משחקים ולהמר אולי התזונאי הזה טוב וגם ההוא מבין וכו' כל אחד והמקצוע שלו ופיתוח-גוף זה נישה אחרת בתזונה אין מה לעשות.
tommybilt53 מנותק   הגב עם ציטוט