ההיפך הוא הנכון..אני חושב הכי עדכני שיש..אני כל יום מתעדכן.אולד סקול אומר שכל הקלוריות שוות ופחות מעמיק ב-food timing
אין ספק...ספירת הקלוריות היא הבסיס עליו אבנה כל תפריט..ואחריה יש עוד שני גורמים חשובים: סוג המזון(פחמימה מורכבת/פשוטה וכו') ועת צריכתו.70 גרם פחמימות לפני אימון לא שוות ל-70 גרם פחמימה לפני השינה.
שחק עם שלושת אבני היסוד האלה-שחק איתם חכם ולא תאמין כמה מיתוסים של של שנות ה-70 תשבור.אני מדבר על אנשים כמונו-אנשים שהולכים למכון להיתאמן,לעבוד קשה.תזונת ספורט שונה.ולכן בהתחשב בכל הגורמים לא הייתי נכנס לספירת קלוריות מירקות...ובמיוחד לא מירקות כמו:קישוא,תרד,ברוקולי,פלפלים למינהם,פטריות,מלפפון,חסה,כרוב,סלרי.להבדיל לדוגמא מעגבניה שגם אותה אגב אני לא סופר למרות שהיא משמעותיתי יותר בהשפעתה.
שוב פעם העניין הוא לעכוב,למדוד ולפקח אחר התפריט ובמידה וצריך -לשנות..אני לא מאמין שיש כאן מישהו שהדיאטה שלו נכשלה בגלל כמות הירקות שצרך.הירקות הסיביים גורמים לקיבה שלך לעבוד קשה-קשה מאוד,בתהליך הנ"ל קלוריות נשרפות וגם קצב שחרור האינסולין לדם יורד.ספירת קלוריות היא הבסיס אבל ממש לא כל התמונה.ספירת קלוריות מפשטת עניינים..תעמיק קצת
|