צפיה בהודעה בודדת
ישן 20-05-09, 22:31   #1
lironsD
חבר פעיל

עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
ברירת מחדל מתלבט! אבקת מאסה [הסבר מפורט מאוד בפנים!]

היי,
בן 14.9
גובה 1.56 היתי לפני חודש אז יכול להיות ככה 1.57 מי יודע
שוקל : 43-46 משתנה,בסביבות ה45!
מתאמן : מתאמן כ7 חודשים,
הינה נתוני התחלה בכל זאת אמרתי הסבר מפורט
גובה:147
משקל:33
אז ככה:אני זקוק נואשות לתוסף תזונה ורק עכשיו אני פאקינג מבין את זה אחרי שאני מנסה כל יום לאכול פיצות,המבורגירים(כן כן אני יודע שזה טעויות)ושווראמה בבגטים לפות העיקר לטחון.. ואני לא רואה מי יודע מה שינוי במאסת השריר ובכלל במשקל בקושי עולה,
אני ממש אבל ממש שונא טונה! ואני יודע שיש לי מחסור בחלבון לפעמים אני אוכל טונה בשמן בכוח..אז לפעמים אני גם אוכל קוטג שזה יותר נורמלי..
אני מחפש אבקה שתעזור לי להשלים קלוריות כלומר אני לא מעונין באיזה perfect 3000 .. אני מעונין באבקה שמכילה חלבון בערך כמו טונה סביב 30 ועם יש יותר? אז גם בסדר..
על איזה אבקות חשבתי? כעיקרון [הגיינר] אבל הוא מאוד יקר,ואני מפחד שאיתו אניל אני לא יעלה במשקל כמו שצריך..

כמובן שקראתי את כל המדריכים לעליה במאסה.. וחשבתי גם על PROCOMPLEX GAINER ועל הסופר האווי וויט 1200 של חברת צ'מפיון.

אז תראו : אני לא מהאלה שרוצים רק זול אבל בלי איכות.. המצב הכלכלי שלי לא בשמיים אבל אני יכול לחסוך כסף ולהשמתמש בחסכונות שלי עם יובטח או כמעט יובטח שאני יראה תוצאות..אני רוצה אבקה שאני יכול לעלות איתה 3 קילו בערך בחודש שאני מוסיף אותה לתפריט שלי..

אני מתאמן כבר המון זמן ואני פאקינג לא רואה תוצאות!
למה?כי כשהתחלתי להתאמן היתי כל כך חלש שהיתי מרים 5 קילו בהכל.. היה חסר לי ידע בתוכנות אימון .. לדעתי היה לי גם בעיה בתזונה באיזה שהוא מקום למרות שהעלתי במשקל אבל עדיין.. לא היתי אוכל חלבונים בכלל!.. אז בקיצור בזבוז זמן אבל עזבו מה שהיה..

כרגע אני מתאמן בתוכנית SS לשיפור כוח.. אני חייב לעלות במשקלים לשם שינוי.. אני כרגע מרים במוטות כמעט בכל התרגילים בערך 6 קילו כל צד[כולל בסמיט].

שמעו,אני לא יודע עם חפרתי בשכל בחלק מהדברים או לא אני פשוט רוצה עזרה בבחירת התוסף.

ויש לי עוד שאלה. במידה ואני לוקח תוסף כמו geiner procomplex או ,ואני מוסיף סוכר ענבים זה יכול להקפיץ את הקלוריות בהרבה? בכמה?
האם זה רצוי? כמה קלוריות יש ב5 גרם סוכר ענבים?
lironsD מנותק   הגב עם ציטוט