אוקיי נגיב לכל חלק
[ד"א-אני שמח שיש המון תגובות כאלו כי אחרי השטיפה שהייתה פה על תכניות עם נפח נמוך הגיע הזמן שתהיה קונטרה ואולי ככה אנשים ילמדו לקבל תכניות אחרות-כל עוד שומרים על ראש פתוח ורוצים ללמוד משהו ומתנהל דיון מכובד]
החלק הראשון שכתבת-בקשר לזה שצריך לשנות ולגוון
בדיוק מאותה סיבה שהעלת-"האוסף של תרגילים כבדים בסיסיים הרבה שנים וממשיכים לגדול ולגדול" כתבתי את זה אני מאוד מסכים שיש את תרגילי הקודש שאסור לשנות וחובה שיהיו בכל תכנית אימון
לצערי אנשים לא מבינים את עיניין הגיוון והם חושבים שצריך לשנות תרגילים ושהגיוון הוא בעצם שינוי תרגילים מה שכמובן אינו נכון במאמר הזה אני מנסה ללמד איך לגוון בצורה אפקטיבית!-הכוונה:שינוי בצורה האימון
אתה מבין שפה אנחנו מסכימים על אותו הדבר? רק שאתה לא הבנת את כוונת המאמר?
החלק השני שבו התייחסת לנפח של תכנית המטרה-אני הסכלתי להבין שכל אחד עם הנפח שמתאים לו בסופו של דבר זו היא רק דוגמא אבל שכל אחד יקח את התכנית והנפח שהוא עובד איתם [אצלי אישית הז הנפח אצלך אולי פחות ואצל מישהו אחר אפילו יותר-זה לא העיקרון בתכנית] ולפי התכנית שבה הוא עובד יקח את עקרונות התכנית שכתבתי
מצידי שבנאדם יעבוד לפי fbw עם סט לכל שריר זה לא עקרוני ולא בזה אני נוגע בתכנית
החלק השלישי-למה לא לרדת מתחת ל7 חזרות? כי המטרה שהצגתי במאמר היא מאסת שריר היפרטרופיה ומתחת ל7 חזרות זה כבר פחות יעיל למטרה הזאת [אל תשכח שריפטו מאמן לכוח והוא בעצמו אמר שלא מעניין אותו המאסה שתהיה עלייך]
החלק האחרון-למה לא לעשות דילאוד...קראת את המשפט שבא מיד אחריו? זה שאומר שאין צורך בדילואוד כי לא זאת המטרה שלנו?
הבנת שהתכנון במאמר מותאם לתכנית למאסה? בגלל זה לא כל כך יעניין אותנו להעלות עוד ועוד משקלים ולהתחזק
אנחנו רוצים בתקופה קצרה להתחזק כמה שיכולים לא להעלות בכוח ולהזניח את המאסה שלנו
אני מבין שאתה לא בא לצאת עליי-אבל כדי לפתוח את הראש אתה צריך להבין שחוץ מכוח יש עוד מטרות ובפיתוח גוף אנחנו מתעסקים בכמה מאסה יש עלייך ולא כמה חזק אתה
אני לא נוגע בתכניות לפיתוח כוח כי זה פשוט לא מעניין אותי-אני מבין שכמה חבר'ה שתפו אותך על זה שצריך לעשות תכניות כוח ומה מעניין אותך ידיים ומה מעניין אותך זה וזה וזה-אלו אנשים שמזלזלים בתחום פיתוח הגוף וואתם מעניין כוח אז שישארו בתכניות הכוח שלהם ושיהנו בלהתחזק אין בזה שום דבר רע אבל שיפסיקו להנחיל את המטרות שלהם לכל בחור שרוצה להעלות במאסה כי זה פשוט מטעה
You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
 לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
|