צפיה בהודעה בודדת
ישן 18-05-09, 12:48   #37
Max90kg
חבר פעיל

הסמל האישי שלMax90kg

כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
שלח הודעה דרך ICQ אל Max90kg

יש כמה דברים שאני לא מבין ולא מסכים איתם. לא שאני חושב שתתייחס לזה כי מי אני בכלל אתה מאמן כושר ואני סתם עוד אחד.

ציטוט:
כל כמה זמן לשנות משהו בתוכנית האימון כדי שהגוף יאלץ לגדול ולהתחזק כדי להתאים את עצמו לעומס החדש שהוא לא מכיר.
מיתוס של מאמני כושר. אנשים רבים עובדים עם האוסף של תרגילים כבדים בסיסיים הרבה שנים וממשיכים לגדול ולגדול. כל אחד צריך להתאים את התוכנית לגוף שלו ולחפש את הנוסחה שתפתח אותו יותר, לא לשנות דברים סתם כדי לגוון.

ציטוט:
9 סטים לשריר גדול 6-7 סטים לשריר קטן 4 ימי עבודה בשבוע. כולנו מכירים את חלוקת הab אין צורך להרחיב עליה.
9 סטים לשריר גדול? 6-7 לקטן? ככה אתה תתכנן את השנה ותגיע בסוף השנה לתוצאות שהיית מגיע אליהן בחצי שנה.

ציטוט:
ותשתדלו לא לרדת מתחת ל-7 חזרות,
למה? ריפטו השתגע?

ציטוט:
תקופה זו תיקח חודשיים בערך אבל המדד העיקרי הוא עד שכבר לא מצליחים לעלות משקלים
אין צורך למשוך את התקופה הזאת יותר ולבצע דילואוד לא זאת המטרה שלנו.
מה רע בדילואד? למה אם אתה מתאמן מתחיל צריך להתעסק בקקי של האימוני כוח וההתאוששות אם אתה מספיק חזק בשביל להמשיך בעליה לינארית אחרי הדילואד. אני לא מבין את זה... בספר בראון יש פרק לגבי סייקלים ארוכים מאוד (סייקלים שבהם אתה עושה דילואדים ארוכים יותר מבסייקלים רגילים) ומוסבר שככל שהסייקל עצמו יותר ארוך ככה תגיע ליותר תוצאות ולכן יעיל יותר לחלק את השנה לסייקל אחד גדול ולא לסייקלים של כמה חודשים שבכל אחד מהם אתה עושה גם אימון כוח גם התאוששות וגם אימון של תוכנית המטרה.

שלא תבין אותי לא נכון אני לא בא לצאת עליך או לפסול את המדריך שלך אני רוצה לפתוח לעצמי את הראש לעוד אפשרויות ואני רואה שהרבה דברים שכתבת אנשים אחרים כבר סטרו בעבר
Max90kg מנותק   הגב עם ציטוט