צפיה בהודעה בודדת
ישן 17-05-09, 01:40   #8
hypertrophy
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית

הסמל האישי שלhypertrophy

עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א

ציטוט:
פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe צפה בהודעה
מעירים זה בד"כ אנשים שאני מכיר אישית ומעריך אותם אז הם מדברים איתי חופשי חח אני לא נעלב אני משיב בחיוך ושמח שהם פנו אלי בנושא הזה.זה רק מראה כמה אני באמת טוב שאומרים לי "שזה יותר מדי" חח.
מחמאות ודברים מהסוג הזה אני שומע כל הזמן שאני הולך "איזה סוס" או "שיאוו איזה קרנף" וכל זה,זה נחמד לשמוע את זה למרות שאתה יודע שלאנשים האלו אין מושג בספורט,עדין זאת התלהבות שלהם שמחממת לך את הלב.יש לי כמה ילדים פה בשכונה בכיתה א' שכל פעם שאני יורד מתחת לבית לאוטו או לכל מקום אחר אחד מהם רץ אלי ואחרי שניה הוא דופק צעקה ובאים עוד 30 ואתה רואה מקיפים אותי 30 ילדים בכיתה א' צווחים ולא נותנים לי לזוז עד שאני לא נותן לאחד מהם להרגיש אם הבייספס קשה או שאני עושה להם פרונט דאבל בייספס.
באמא שלי אין אנשים כמוך.....
אנשים אני רוצה שתשמעו טוב טוב מה שיש לי לומר לכם עכשיו
גלעד הוא נכס לתחום ואני אומר את זה בלי להוריד מכבודו של אף אחד
אין בנאדם בתחום שחולק מהידע והניסיון נאישי שלו כמו שהוא עושה
אם זה לתת הסבר מפורט על למה הוא על אחחוז שומן גבוה ואיך הוא מטפל בזה בצורה המיקצועית
נותן לחבר'ה החדשים בתחום ואלו שמתעניינים הצצה שתאמינו לי נדירה לחיים ותכניות נכונות של מפתח גוף מתחרה אם זה בקשר לשיקולים ואם זה בפרקטיקה של הנושא וכל זה בגובה העיניים
כל פעם שהייעצתי איתו בנוגע לדברים שאסור להתייעץ פה הוא הסביר וחפר עד שאבין אפילו את הפינה הקטנה ביותר
ואם זה לשעשע ילדים בכיתה א' שאולי אפילו אחד מהם יסתכל ויאמר כשאני אגדל אני רוצה להיות ככה ו-וואלה להראות לאנשים שמפתחי גוף [שגם ככה סובלים מתדמית גרועה בארץ] הם גם אנשים ואחלה אנשים
וואלה טוב שבתחום שלנו יש מישהו כזה

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
hypertrophy מנותק   הגב עם ציטוט